Seesama lasteorkester käis (kogudu­se korraldamise toel) 17. novembril Tartu Vanglas "pahadele meestele" kontserti andmas. Esialgu ei tahtnud asi kuidagi vedu võtta, aga pärast ei tahtnud enam keegi lastest maha jääda. Kuidagi mahtusime vangla kirikusse, mis polegi nii väike, ära. Kuulajaid-vaatajaid oli ligi 60. Mõned neist meestest polnud ilmselt elades­ki taolist muusikat kuulnud, pealegi laste esituses. Ehk jäi see kogemus ka nende elus viimaseks puudutuseks kõrgkultuurist. Mitmelgi karmil me­hel olid pisarad silmas ja aplaus ei tahtnud kuidagi lõppeda. Ka väike­sed muusikud olid elevil ja liigutatud - arvatavasti ei koge nad oma elus enam nii vahetult vanglat ja vange - ja see polnudki nii kohutav! Pigem vastupidi.

Puhja kogudus on saanud endale uue noorusliku pühapäevakooliõpetaja Silja (koos abikaasa Argoga), kes on tegutsenud siin juba oktoobri kesk­paigast. Ta alustas Uula Huvikesku­ses ja on hakanud käima igal nelja­päeval. Lapsed on ta hästi omaks võt­nud. Lisaks hakkab Silja koos Argoga käima kaks korda kuus pühapäeviti Puhja Seltsimajas lastega kohtumas. See tööharu paistab hästi edenevat ja nõudlus kohapeal ületab tegijate või­malusi.

Üsna jõuliselt on käivitunud raha kogumise projekt veebilehel www.hooandja.ee, et kokku koguda oreli remondi viimase etapi omaosaluse summa 2000€. Jumala ja heade ini­meste abiga peaks see raha juba peale jõule koos olema. Eriti kui lugejad ja­gavad teavet Hooandjast ka oma su­gulaste-tuttavatega.

Puhja kogudus tänab südamest nii Puhja kui Konguta uusi vallavalitsusi ja volikogusid, kes toetasid kumbki 500 euroga kiriku käärkambri katuse vahetust. Nii on kogudus jaksanud tasuda osamakseid tehtud töö eest. Oleme ka väga rahul Ideemaa OÜ ehitusmeeste hea tööga. 6000 eurost oleme suutnud Muinsuskaitse, valda­de kui omainimeste abiga ära tasuda 4000€, samas ülejäänud 2000€ ootab veel detsembris maksmist. Nii et asi on üsna tõsine.

Oktoobris-novembris on teinud oma annetuse Puhja oreli heaks:

Selma Luts, Rosalie Soone, Helena ja Päiviö Turtiainen, Mihkel Vaard, Rica-Renar Reenumägi, Taila Ho­menski, Rainis Kollina, Mirta Šanin, Eva Tammemägi, Astrid Külaots, Kar­men Luik, Katrin Libe, Pille Granovs­ki, Margit Ott, Vilma Pabbo, Elin Ka­ruoja, Liina Tamm, Piret Oijala, Han­na-Liisa Tamm, Karl-Erik Tamm, Rita Parts, Piret Kull, Janek Kiin, Vaido Petser, Pedajas, Taimur T, Tiina Roo­väli, Anu Saaren, Ester Kudu, Evelin Kapa, Linda Pabos, Ere Tamm, Tiina Raud, Margit Siniorg, Maris Järve­oja, Helju Järveoja, Ingrid T, Monica Rämmar, Šlapanova, Krista Hundi­mägi, Aleks Hundimägi, Jaanus Hun­dimägi, Kristo Oijala, Reet E...., L. Kriisa, K. Tuvike, Juta Kaljo, Toomas ja Agne-Dorothea Paul. Täname ka neid annetajaid, kelle nime polnud võimalik oreliraamatust välja lugeda või kes pole end kirja pannud. Kogu­dus tänab organist Anneli Klausi ja viiuldaja Kalle Loonat meeldejääva heategevuskontserdi eest oreli heaks lõikustänupühal!