Külalised saabusid Tallinna reede õhtuks. Laupäeva hommikul kohtusime nendega kl 10.30 Paides, kus tegime Tiiu Saaristi juhtimisel meeleoluka jalutuskäigu Paide vanalinnas ja Vallimäel. Huvilised said külastada ka uut Ajakeskust. Aega jätkus ka ostlemiseks ja kohviku külastamiseks.

Koeru jõudsime kella üheks. Tutvustasime oma kooli, alustades mõisamajast ja lõpetades juurdeehitusega. Oma tööruume ja -tingimusi näitasid meie õpetajad ja teised personali liikmed.

Seejärel andsid lühikese tervituskontserdi nii külalistele kui ka meie kooli töötajatele ansambli Hundinui noormehed Madis, Margus ja Mait ning rahvatantsurühm Vusserid. Järgnes ühine lõunasöök ja direktorite tervituskõned, vestlusringid, kus kavandati ka uusi koostööplaane. Juba eeloleval kevadel tulevad Koeru kaksteist õpilast ja 2 õpetajat, kes teevad koostööd õpetaja Priidu Künnapuu juhendamisel.

Külalised lahkusid juba kell neli, kuna ees ootas balletiõhtu Estonia teatris. Koos meie sõpradega vaatas balletti „Luikede järv" ka seitse koerulast.

Tagasi koju sõitsid meie sõbrad pühapäeval.