„Lisaks laste spordivarustuse vedamisele tuleb külal tegeleda ka nn kolimisteenusega,“ jagab häid sõnu Keila SOS Lasteküla juht Indrek Juss. SOS lastekülad on üles ehitatud põhimõttel, et pärast põhikooli lõppu kolib noor lastekülast noortekodusse, järgmise etapina astuvad noored pooliseseisvasse ellu ning ka siis tuleb aidata noorel oma asjad kokku pakkida ja kolida.

Keila SOS Lasteküla perele tuli appi AS Bestnet, kes kinkis keskmise suurusega Tiki Treileri järelhaagise, mida küla oma rahadega ise poleks osta saanud. „Suured tänud neile, kes meie murest kuuldes kohe appi tõttasid. See on suureks abiks meie peredele,“ on Indrek Juss tänulik.

Lisaks Keila SOS Lastekülale saavad järelkäru kasutada ka teised külad. „Sageli annetatakse meile riideid, mööblit ja muud vajalikku ning kõiki neid asju auto tagaruumis pole võimalik vedada,“ lisab Indrek Juss. „Tulles tagasi spordi juurde, siis järgmine suurem üritus, kuhu plaanitakse lastega minna, on Tartu maraton. Meil on väga sportlikud lapsed ning nende võitlusvaim on suur. Sel aastal plaanib maratonist või poolmaratonist osa võtta üle 10 lapse.“