Sünnitoetus 2000 krooni on ette nähtud perele kui rahvastikuregistrisse lapse elukohaks kantakse Taheva  vald ja makstakse iga lapse sünni korral.      

Matusetoetus 1000 krooni on ette nähtud rahvastikuregistri andmetel  Taheva vallas elanud isiku surma  korral matuste korraldamise kulude katmiseks.

Lasteaia toiduraha kompenseerimine. Hargla Koolis lasteaia toiduraha kompenseeritakse  lapsele 4 korda aastas.

1.klassi minevate laste toetus 2000 krooni on ette nähtud lastele, kes 1.septembril alustavad esimeses klassis õppimist  Hargla Koolis. 

Ühekordsed toetused isikutele ja  peredele on ette nähtud majanduslikes raskustes olevale perele või üksikisikule avalduse ja kuludokumendi esitamise alusel vastavalt kehtivale korrale.

Toetus õnnetusjuhtumi puhul on ette nähtud õnnetusjuhtumite puhul (tulekahju, raske haigus,  loodusõnnetus, invaliidistumine, jms) hädavajalikeks kulutusteks.

Ravikindlustuseta inimestele ravikulude kompenseerimine on ette nähtud esmatasandi meditsiiniabi osutamiseks ravikindlustuseta töötule isikule (perearsti otsustamisel) ravikulude või puudeastme taotlemise kulutuste osaliseks katmiseks.

Vanurite sünnipäeva tähistamiseks  on kinkepakk, lilled ja õnnitluskaart ja ette nähtud inimestele vanuses 70, 75, 80, 85, 90 ja vanemad.

Jõulupakid on ette nähtud eelkooliealistele lastele ning põhikoolis õppivatele (1.– 9. klassi) õpilastele.

Lastelaagri tuusikute kompenseerimine  on ette nähtud riiklikult doteeritavate lastelaagri tuusikute hinna jääkmaksumuse kompenseerimiseks.

Kooli lõpetamise toetus on ette nähtud koolilõpetajatele rahalise toetusena: põhikooli lõpetamise puhul 300 krooni;                                                       

gümnaasiumi või kutseõppeasutuse lõpetamise puhul 400 krooni;                           

kõrgkooli lõpetamise puhul 500 krooni.  

Transpordikulude kompenseerimine on ette nähtud isikutele erakorralisteks sõitudeks.

Gümnaasiumi- ja keskkooliõpilaste koolisõidu toetus 400 krooni kuus on ette nähtud  päevases õppevormis õppivatele õpilastele koolisõidu kompenseerimiseks.

Koolitarvete toetus on ette nähtud lastele, kes õppeaasta 1.septembril alustavad  õppimist  Hargla Koolis.