Mõned päevad hiljem toimusid Põlva maakonna koolinoorte kergejõustiku meistrivõistlused Tilsi staadionil. Tüdrukute C vanuseklassis saavutas Elis Ehrlich kõrgushüppes 3.koha ja 60 m jooksus ning kaugushüppes 6. koha. Poiste B vanuseklassis saavutas Rein Linroos kuulitõukes 4. koha ning tütarlaste B vanuseklassis Raili Soggar kaugushüppes 5. koha ja kuulitõukes 6. koha. Tütarlaste A vanuseklassis saavutasid parimad tulemused Kristin Raudla - 2. koht nii kaugus- kui kõrgushüppes, Echtel-Erle Valk - 2. koht kuulitõukes ning Liis Pae - 8. koht kuulitõukes. Sama vanuseklassi poistel nii hästi ei läinud: Mihkel Treimann saavutas kõrgushüppes 4. koha (selle tulemuse kohta võib juba öelda, et igavene neljas koht) ja Karl Hendrik Kolina 7. koha.

Päev vahet ja samal staadionil võistlesid Põlvamaa algklasside lapsed. Mitmevõistluses saavutas E vanuseklassis Hanna Mari Semjonov 3. koha, kusjuures kaugushüppes jäi 2. kohast puudu ainult 1 sentimeeter. Tüdrukute D vanuseklassis saavutas Kristiin Uustalu mitmevõistluses 9. koha. Samade vanuseklasside poistest saavutas Karl Kalm palliviskes 1. koha. Teistel nii hästi ei läinud, kuid tulemused jäid tublide keskmiste hulka, poisse osaleb alati ka rohkem ja kui üks ala hästi välja ei tule, on tulemuse tahapoole kukkumine suur.

Mai lõpus osalesime Sprite Streetball 2012 Tartu etapil. Sellel aastal olime igas vanuseklassis kõvasti nooremad ja tulemused jäid keskmiseks. Hea kogemuse said lapsed väljas mängimisest, sest suurem osa laste võistlustest toimus korraliku vihmaga. See muidugi segas eriti väikeste mängu, kes on harjunud veel palju põrgatama. Rahule jäid kõik ja ootame juba järgmist etappi.