Kõige kiiremaks sprinteriks 60 meetri jooksus poiste seas oli Ralf Rasmus Pappel ja tüdrukute seas Kreete Kallaste, mõlemad Veskitammi Lasteaiast. Kaugushüppes sooritas pikima hüppe poistest Lukas Kristianson Veskimöldre Lasteaiast ja tüdrukutest Karis Alliksaar Veskitammi Lasteaiast. Kõige tugevam palliviskaja poistest oli Holger Marten Raig Nõlvaku Lasteaiast ning tüdrukutest Laura Lindsalu Veskitammi Lasteaiast.

Rändkarikas läks aga sel aastal Veskitammi Lasteaiale. Lapsed oli kõik väga tublid ja andsid endast maksimumi. Auhindadeks said iga ala kolm paremat last medali, diplomi ja üllatuskingituse, teised aga šokolaadimedali ja diplomi. Lisaks said kõik lasteaiad kaasa suure ja maitsva kringli. Oli tore ja tegus hommikupoolik.

Suured tänud kõikidele õpetajatele, õpetaja abidele ja lastevanematele, kes toimetasid spordipäeval erinevates ametites ning andsid suure panuse, et üritus korda läheks.

Eriline tänu sponsoritele - AS EMT, XS mänguasjad, Toolstar OÜ, Northland Eesti OÜ, R&P Grupp OÜ, tänu kellele said lapsed toredaid auhindu. Kohtumiseni aasta pärast, seniks kõikidele tulevastele võistlejatele tugevat spordiindu.