Ülenurme Gümnaasiumi vastu mängides saadi geimide alguses suur eduseis. Võideti avageim, aga ülejäänud geimides ei osatud algset mänguedu hoida ja kaotati mäng tulemusega 1:2. Otsustavalt mindi platsile päeva viimases kohtumises Rannu vastu. Üksteist toetades võideti mäng 2:1. Et Rannu oli omakorda võinud 2:1 Ülenurme Gümnaasiumi, oli kolm meeskonda kolmanda koha selgitamises võrdses seisus. Kui oli üle loetud omavaheliste mängude geimipunktid, oli see parim meie võistkonnal. 5 plusspunkti enam Rannu vastu andis kolmanda koha meie meeskonnale. 4. koht Rannule ja 5. koht Ülenurmele.

22. novembril toimub Puhjas võrkpalli karikaturniir Puhja Cup 2011 4 meekonna osavõtul ja 6. detsembril võisteldakse juba Eesti Koolispordi Liidu võrkpalli rahvaliiga finaalturniiril Suure Jaanis.

Puhja Gümnaasiumi jalgpallimeeskond osales Tartumaa 10.-12. klasside koolinoorte jalgpalli meistrivõistlustel Nõos.

Erinevalt varasematest aastatest ei olnud osalemispiirangut litsentseeritud mängijatele. Võitis Elva Gümnaasium. Meie meeskond saavutas 4. koha. Kaotati 0:4 Elva Gümnaasiumile ja 0:2 Nõo Reaalgümnaasiumi teisele võistkonnale. Mängiti 1:1 viiki teise koha võitnud Nõo Reaalgümnaasiumi esimese võistkonnaga ja võideti 2:1 Kallaste Keskkooli. Oktoobri keskpaiku osales Puhja Gümnaasiumi rahvaliiga jalgpallimeeskond Eesti Koolispordi Liidu finaalturniiril. Rahvaliiga võistkonnas ei saanud mängida meie kooli eest JK FC Elva koosseisus Eesti meistrivõistlustel osalevad 4 mängijat. Kokku osales 15 kooli võistkonda. Meie alagrupis mängis viis võistkonda. Sedapuhku jäädi alagrupimängudes küll võiduta, aga seda korvas mänguvõimalus suurepärases korras Ahtme kunstmuruväljakul.