Pärnus toimunud koroonavõistlustel ''Kalev 110'' esines väga tublilt Andres Bahovski, kes meestest saavutas tubli kolmanda koha. Võistles vabariigi paremik. Meie mängijad on tõestanud, et kuuluvad vabariigi paremikku. Ootame põnevusega uusi uudiseid.

Laste GP lauatennises Tartus

Lauatennise hooaeg lastele avatakse Tartus 10. septembril 2011. Laste GP avaetapiga. Tänu Leader projektile saavad võistlussarjas osaleda ka Haiba Spordiklubi noormängijad. Treeningud on juba alanud ja uuele hooajale läheme vastu päris optimistlikult. Üksikutelt etappidelt ootame kohti kolme parema hulgas ja üldkokkuvõttes mõnelt mängijalt kohta esikuuikus. Suuremad lootused on seotud Alik Kapitonovi, Ragnar Sarve, Kädi Raju ja Karl-Markus Nilpiga. Üllatusvõimelised on ka teised. Treeningutele on veel vabu kohti, eriti oodatud on I-III klassi õpilased. Kontakt: K. Põldaru, 5214206

Eesti-Soome maavõistlusel 3 Haiba SK mängijat

Haiba Spordiklubi on päris arvukalt esindatud Eesti-Soome veteranide maavõistlusel lauatennises. Hoolsa harjutamisega on koondisesse pääsenud Ivari Kindsigo, Gessi Kozlovski ja Kaljo Põldaru. Lisaks on koondises endine Haiba SK mängija Allan Kottise. Ootame meie mängijatelt tõhusat panust 2. septembril algaval kohtumisel.

Nikolai Morozov võitis II Summer Cupi

Kilingi-Nõmme Spordihoones toimus rahvusvaheline turniir koroonas (Läti laual) II Summer Cup. Meeste turniiril lõi kaasa 54 mängijat, nende hulgas ka meie Nikolai Morozov. Mängiti Šveitsi süsteemis 11 vooru. Suurepärase tulemusega sai hakkama Nikolai, ta kogus 9 punkti ja saavutas tugeva karikavõidu.

ÕNNITLEME!
1. Nikolai Morozov - 9p.
2.Eriks Celmins - Läti-8,5p.
3.Andris Krasts - Läti -8p.

Sellega sai murtud Läti valitsemisaeg. Koroona hooaeg on alles algamas ja sissejuhatuseks on see väga hea tulemus.

Koroonamängu sõpradele: Koroonaklubi on avatud Haibas esmasp. ja neljap. kella 19.00-21.00-ni ja laupäeval 17.00-19.00-ni. Treener Nikolai Morozov.

JK Kernu Kadakas

III liiga esimene pool
JK Kernu Kadakas võistleb III liiga Lääne tsoonis sügisringis väga edukalt.

Võidetud on kolm kohtumist ja viigistatud kaks. Kaotusvalu on siiani meestel tundmata. Väravate vahe on 43:25, löönud oleme 43 palli ja sisse lasknud 25.

Momendil jagame turniiritabelis 30 punktiga 4-5 kohta Kehtna FC Floraga. Väravalööjate edetabelis on meie ründajad 5 parema seas. Raigo Abel on löönud 16 ja Artur Nüüd 15 väravat. Mängida on veel jäänud Vändra JK Vaprusega kodus, FC Kosega võõrsil, Eesti koondisega kodus, Keila JK võõrsil, FC Metropoliga kodus ja viimane mäng on võõrsil Kehtna FC Floraga.

Ootame põnevaid mänge!

JK Kernu Kadakas jõudis 8 hulka

Vabariigi karikavõistlustel ''Väike karikas'' esitas meie esindusvõistkond väga võitluslikud mängud. 1/32 finaalis alistati võõrsil FC Metropol Pärnu 4:3, kuigi 6 minutit enne lõpuviletolime taga 1:3. Milline mäng!

1/16 finaalis alistati jällegi võõral väljakul Loo JK 4:2. Pääsu eest 8 hulka võideti FCF Tallinna Ülikool penaltitega 4:3. Väga pingeline mäng oli.

¼ finaalis kohtuti väga tugeva II liiga meeskonnaga Jõhvi JK Orbiit. Võitluslik mäng kodustaadionil võideti 4:1. Hiljem selgus, et olime juhendit valesti tõlgendanud ja meile määrati loobumiskaotus. Väga kahju!

Jõhvi JK Orbiit pääses edasi ja on jõudnud juba finaali, sest poolfinaalis olid nad 3:0 üle Valga meeskonnast.

Täname JK Kernu Kadakas mängijaid ja treener Jan Õuna ning abitreenerit Ott Karu toredate mängude eest!

Kernu staadion saab rajakatte

Kakskümmend aastat ehitatud Kernu staadion saab moodsa rajakatte. Läbi Euroopa Liidu projektide on Kernu staadionil peagi moodne tartaanist rajakate, mida paigaldab Nordic Sport. Esimeseks koolipäevaks peaks jooksurada oma punase kattega paistma kaugele. Tore oleks staadion sisse õnnistada Kernu valla kahe kooli ühise spordipäevaga. Loodame, et koolijuhid ja kehalise kasvatuse õpetajad koos õpilastega võtavad asja südamega ja viivad läbi toreda spordiürituse.

Suvemängud Rakveres

Eestimaa XIII suvemängud toimusid Rakveres. Tänu Leader Projektile osales ka Kernu vald.

Võistlesime suuremate valdade (s.o üle 2000 elaniku) grupis. Kokkuvõttes saavutasime 14. koht. Parema koha võitlesid välja orienteerujad, kes olid üheksandad. Kergejõustikus 11. Koht, mälumängus 18. ja meeste võrkpallis 19. koht. Meeldivaks üllatuseks oli orienteerujate väga hea esinemine. Mehi startis üle 50-ne ja meie Alo Säkk saavutas tubli 26. koha. Alot tunneme rohkem jalgpallis JK Kernu Kadakas jalgpallimootorina. M-55 klassis olid tublid Arvo Soosalu ja Tiit Ploompuu 7 ja 11 kohaga, lahutama jäi neid neli minutit. N-35 rühmas saavutas Anneli Aas väga tubli 6. koha. 13. koha saavutas Anneli Mataloja. Meil on orienteerumises väga palju entusiaste ja jääme lootma, et see pisik kanduks edasi ka noortele. Meie kergejõustiklaste tulemusi:
* Neidude 100 meetrit - 12. koht Kaili Järvela ajaga 2.44.42.
* Kõrgushüpe - 14. koht Kadri Säde 1.45
* Kuulitõuge - 18. koht Kaili Järvela 9.52
*Naistest tõukas Mariin Petoffer kuuli 10.45 ja saavutas 12. koha.

Naisveteranidest saavutas 8. koha Liivi Abel 10.32. Liivi heitis ketast 24.11 ja saavutas 7. koha. Mariin Petoffer viskas oda 32.72 ja saavutas 12. koha. Meestest saavutasid paremaid tulemusi laenulepinguga võistelnud sportlased. Noormeestest Ats Kiisa ületas kõrgushüppes 1.96 ja sai esikoha. Meestest ületasid Joonas Meer ja Martin Petoffer 1.85 ja jagasid 12. kohta. Meestest tõukasid kuuli Egert Miljan 13.74 ja Kuldar Paju 12.72. Noormeeste kettaheites saavutas 3. koha Ats Kiisa tulemusega 45.51. Meestest 6. koha Madis Kõpper tulemusega 42.88. Meeste odaviskes Martin Petoffer 46.32 ja Kuldar Paju 45.07 ja saavutasid vastavalt 25. ja 26. koha. Meesveteranidest viskas Paavo Tilk oda 41.08 ja tulemuseks teine koht. Kergejõustikus kokku 11. koht.