Islandil Reykjavikis toimunud jäähoki II divisjoni MM-i A-grupi turniiril saavutas Eesti koondis esikoha ning tõusis sellega kõrgemasse divisjoni. Ühena resultatiivsematest mängijatest märgiti ära ka viimsilane Ken Kuusk.

Motokross

Kodune hooaeg motokrossis on edukalt alanud Erki Kahrole (Yamamoto,Yamaha), kes Balti mere karikasarjas saavutas MX2 klassis etapivõidu.

Motoklubi Kahro Racing, kust oma isa Valdur Kahro juhendamisel ka Erki Kahro võidusõitja tee on alguse saanud, hakkab Viimsis vastu võtma uusi liikmeid vanuses 6 ja ülespoole alates 1. maist. Info tel 50 48 275 või kahroracing@ gmail.com.

Karate

15. aprillil toimunud Eesti meistrivõistlustel Kimura Shukokai karates võitsid kokku seitse medalit spordiklubis Impact treener Kätlin Kiviranna käe all harjutavad Viimsi noored. 10-11-aastaste poiste kumites oli kokku 18 võistlejat, finaalis kohtusid Krevon Alet-Märtson ja Jakob Haud. Esikoha nii kumites kui ka katas võttis Krevon, katas oli ta finaalis parem oma klubikaaslasest Carl Christjan Bogoslovskist. Samas vanuseklassis kohtus Markus Oliver Hirv pronksimatšis Jakob Haudiga ning pidi leppima 4. kohaga.

Viimsi poiste medalid Eesti meistrivõistlustelt 2012:
Krevon Alet-Märtson - kata kuld, kummite kuld
Jakob Haud - kata pronks, kummite hõbe
Carl Christjan Bogoslovski - kata hõbe
Marti Himbek - kata hõbe
Martin Kirbits - kata pronks
Palju õnne!