Kernu staadionil võistlesid Lääne-Harju põhikoolid kergejõustikus. Rõõmustas koolide aktiivne osavõtt, eemale jäi ainult Ämari põhikool.

Üritus sai teoks tänu Leader projektile. Võisteldi pendel teatejooksus, väike - ja suur-rootsi teatejooksus, 60 m jooksus, kaugushüppes, kuulitõukes ja palliviskes. Meie valla õpilastest õnnestus võita P-N kaugushüppe Ragnar Sarvel 4.20 ja T-V kaugushüpe Anna-Marie Ibrusel 4.36 mõlemad Kernu põhikoolist. T-V rühma suur-rootsi teatejooksu võit Kernule, kus avavahetust 800m jooksis suurepäraselt Mirje Tombak. P-V grupi suur-rootsi teatejooksu võitis Ruila võistkond. Kokkuvõttes esikoht Turba Gümnaasiumi põhikooli osale 173 punktiga, järgnesid Kernu 153 ja Ruila 132 punktiga. Seejuures Ruila edestas Vasalemma kooli 1 punktiga. Suur tänu Kernu põhikoolidele kes sai üritusega väga hästi hakkama. Erilised tänud Sirje Rauale keda jätkus igale poole. Edu edaspidiseks!

Auhinnalisi kohti Koselt

Harjumaa "10 olümpiastarti" III ja IV etapp toimus Kosel. Esikohani jõudis Kernu neiu Rebecca Lamberg kes võitis T-V 600m jooksu 1,55,1 ga Ruila noormees Jüri Viidik on väga mitmekülgne, mida näitasid ka tema tulemused. Kõrgus - 1,54 II koht, Kuul - 11.49 - III koht, Ketas 29.53 - V koht, Pall 61.50 - VII koht. Jüri võistles P-V grupis sünd 1998-1999 P-N grupis hüppas Kernu poiss Henri Möll kaugust 4.00 ja 13 koht. Rait Raju Kernust viskas palli 41.50 ja 17 koht. Õpilased võistlesid vaheduva eduga ja võistkondlikult tagasihoidlikult. Õpilasi on koolis vähe ja nelja gruppi kokku saada raske. Edu järgmisel hooajal.

Madis Upan Eesti meister

Rakveres toimunud Eesti teatejooksude meistrivõistlustel saavutas Madis Upan Audentese Spordiklubi võistkonna koosseisus esikoha 4x110 meetri tõkkejooksus. Võistkonnas jooksid veel Kaarel Jõeväli, Hendrik Lepik, Martin Sisas. Võistkonna aeg 1.01.59. Palju õnne!

Suvemängud Paikusel

Vabariigi valdade suvemängud toimuvad Paikusel 30.juunil - 1.juulil. Kernu vald osaleb kergejõustikus, meeste ja naiste võrkpallis, mälumängus, orienteerumises ja tõenäoliselt ka p tankis ja jalgrattakrossis. Käsil on võistkonna komplekteerimine, kuna Kernu valda on tulnud juurde uusi inimesi, kes on spordiga sina peal, siis anna endast märku 5214206 Kaljo Põldaru. Loodame, et Kernu valda esindavad tugevamad jõud ja oleme kokkuvõttes esirinnas. Edu võistlustel!

Kernu Kadakas võistlustules

JK Kernu Kadakas mängib kodus III liiga mängu 14.juunil kell 19.00 Kehtna FC Floraga ja Eesti karikavõistluse sarjas. 20 juunil kell 19.00 Tallinna FC Reaaliga. Kodumängudele ootame spordisõpru omasid toetama.

Heitjate võistlused Kernu staadionil

Kernu staadionil toimusid järjekordsed auhinnavõistlused heidetes-visetes.

Vabariigi paremiku kõrval osalised ka Kernu valla parimad. Kuulitõukes saavutas esikoha vabariigi esinumber Raigo Toompuu, kes tõukas 18,67 Kuueteistaastane Ats Kiisa tõukas 5 kg kuuli 17,84 ja heitis 1,5 ketast 56,52. Need korralikud tulemused tagasid eriauhinna - Palkehituse As piknikulaua noormehele Ats Kiisale Nissi vallast. Palju õnne!

Meie võistlejatest näitas head võistlusvormi Madis Kõpper, kes tõukas kuuli 13,12, viskas oda 45,93 ja heitis ketast 46.90.

Nädal varem heitis Madis 2 kg ketast Türil 48,69, mis on uus suurepärane Kernu valla rekord. Kernu auhinnavõistlus läks igati korda, suured tänud Eduard Ehalale ja Andres Mäesepp'ale.