Naiste B-tugevusgrupis Põhja regioonis (Tallinn, Harjumaa, Raplamaa) võitis Kiili SK naiskond Calagrupis võõrsil 3:0 RSK Rae naiskonda, kodus võideti 3:0 Märjamaa SK naiskonda, saadi loobumisvõit Kehra Nooruslikud naiskonnalt, võideti võõrsil 3:0 Türisalu SK naiskonda ning jätkatakse kaotuseta.

Kiili SK 2 naiskond kaotas aga oma esimeses mängus kodusaalis 0:3 Märjamaa SK naiskonnale ning seejärel 0:3 naiskonnale Peetri Sõbrad. Kuid juba järgmises kohtumises tehti endale ja kodupublikule ilus jõulukink, kui võideti 3:0 Kehra Nooruslikud naiskonda.

Eesti meistrivõistlustel meeste I liigas jätkub TTÜ/Kiili meeskonna võidutee. Lähim konkurent Audentese SG/Noortekoondis jäeti veelgi kaugemale seljataha, kui 26. novembril Tallinnas võideti neid 3:1 (28:26, 22:25, 25:14, 25:19). 27. novembri külalistele Tartust, EMÜ SK meeskonnale ei tehtud ka rohkem kingitust, kui ainult ühe kaotatud geimi näol - 3:1 võit jäi Kiili.

10. detsembril võideti Tallinnas 3:0 TLÜ meeskonda (25:15, 25:22, 25:14) ning 11. detsembril võideti kodusaalis 3:0 Võru SK (25:13, 25:12, 25:19).

Eesti karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumises Pärnus kohaliku VK-ga üllatust ei sündinud, TTÜ/Kiili võitis küll esimese geimi 25:21, kuid kolm järgmist geimi kuulusid kahjuks kõrgliiga klubile 25:18, 25:20, 25:18. Eks see füüsis lõpuks määravaks sai.

Korvpall

Tallinna Kossuliiga A-divisjonis kulgeb Kiili SK - meeleheitel koduperenaised - meeskonna teekond nagu ameerika mägedes: üles-alla. Kodusaalis saadi hävitav kaotus ASSA Lukud/VHR Ehitus meeskonnalt 63:87 (Jens Vendel 20 p), kuid siis saadi Kose Gümnaasiumi võimlas kohustuslik võit seni võiduta olnud Kose KK/Siseakadeemia meeskonna üle 90:76 (Jens Vendel 21 p).

8. detsembri kodumängus tehti meeldiv üllatus, kui kohtuti liidermeeskonna BC DSV-ga. Kiili SK oli mängule tulnud vaid 6 mehega (!), kuid see-eest oli platsil Mihkel Kurg. Asju tehti tasa ja targu, ei olnud üksteise peale karjumist, vingumist. 3-punkti visetega hoiti ja suurendati eduseisu kuni neljanda veerandaja alguseni, mil juhiti 12 punktiga. Kuid siis sai Mihkel vastase pikalt küünarnukiga lõua pihta sellise paugu, et verd lendas kahte lehte.

Kahjuks pidi Mihkel nüüd ennast pingi peal tohterdama, vastased kasutasid seda kahjuks kohe ära, vahe hakkas märgatavalt sulama ning kuna Raul Koppel pidi viie veaga mängust lahkuma, olime halva ja väga halva variandi vahel, kas mängu jätkata neljakesi või Mihkli lõug kuidagi kinni teipida ja loota, et ta vigastatud lõug jääb vastaste küünarnukkidest puutumata.

Mihkel otsustas riskida ja seekord see õnnestus. Võitsime mängu 76:75! (Mihkel Kurg 30 p - seitse 3- punkti viset!, Sven Kukemelk lisas 18 p) Kokku tabas Kiili 12 kolmepunkti viset! Aga järgmises kohtumises Tallinnas tuli taas kaotus, seekord meeskonnalt Glamox, tulemusega 51:76 (Siim Palu 11 p).

Eesti naiste karikavõistlustel korvpallis võitis Eclex naiskond, koosseisus ka Birgit Piibur, finaalis 66:52 KK Tallinna Ülikooli naiskonna, koosseisus ka Janett Perv. Pole paha, kaunitarid!

Jalgpall

Kiili JK meeskond võitis ka oma teise mängu Eesti meistrivõistlustel saalijalgpallis, kui II liigas põhi-lääne tsoonis võideti Kuressaares kohalik Saaremaa JK aameraaS meeskond 7:2 (poolaeg 2:0). Sven Haas hakkab vaikselt vormi koguma: kui eelmine mäng andis ta kolm resultatiivset söötu, siis seekord lõi juba ise kolm väravat. Kevin Arike lisas kaks ning Sander Saar ja Jaan Uudelt kumbki ühe värava. Tubli töö, mehed!

Järgmises mängus kohtuti kodusaalis samuti turniiri kahe võiduga alustanud SK Augur Enemat II meeskonnaga, kelle kodusaal on samuti Kiili Spordihall. Vastas oli väga kogenud Panso kooli karastuse saanud meeskond. Liikusid ja kukkusid hästi nii palliga kui ka pallita. Läksime küll kiirrünnakust Kevin Arikese väravast 1:0 juhtima, kuid poolaja kaotasime 1:2.

Lisaks teenis Kevin veel kollase kaardi. Teise poolaja alguses õnnestus jällegi kiirrünnakust Sven Haasi löögist viigistada, kuid see oli ka kõik. Ega meile eriti hingamisruumi ei antud, kui löögile saime, siis vastase väravavaht oli tasemel. Palju energiat läks noore kohtuniku otsuste peale välja elamisele, kes kahjuks soosis Auguri mehi, lisaks sai Kevin teise kollase kaardi ehk punase, jättes meeskonna 2 minutiks ka vähemusse. Kaotasime lõpuks 2:8 (vastastest lõi neli väravat endine Eesti koondislane Erko Saviauk), kusjuures lõpus löödi 3 väravat meile 10 m. penaltist, kuna meil olid võistkonna vead täis.

Meid toodi pilvelõhkuja luksussviidist pimedale keldrikorrusele tagasi. Aga pole hullu, tuleb kiiresti see kaotus ära unustada ja valmistuda järgmisteks mängudeks. Suured tänud ka pealtvaatajatele, keda oli seekord lausa rekordilised 85 inimest!

Järgmine mäng autsaideri PSK Alexelaga (kaotanud kõik senised 3 mängu), mis peeti samuti kodusaalis, algas meile kurvalt, jäime taha 0:2, kuid siis hakkas juhtuma: Jaan Uudelt 1:2, Silver Uudelt 2:2. Sven Haas 3:2, Sander Saar 4:2, Sven Haas 5:2. Poolaeg nii lõppeski.

Teisel poolajal lõi Tauno Koppel kaks väravat (lisaks kollane kaart) ja meie noormängija Rein Aasmäe lisas värava, vastased lõid 2 väravat. Lõppskoor seega 8:4 ja tähtsad 3 punkti tabelisse. Kahjuks teenis aga meie parim ründaja Sven Haas tobeda punase kaarti ja peab vähemalt kaks mängu vahele jätma. Järgmine liigamäng on jaanuari alguses Saaremaal Kuressaare Spordihoones FC Tarituga.

Esimest korda toimuvatel Eesti karikavõistlustel saalijalgpallis viis loos Kiili JK meeskonna kokku meistriliiga klubiga FC Raketa, kus põhitegijad on lätlased. 18. detsembril Kiilis peetud mängule (peeti ainult üks mäng) oli meistriliiga klubi tulnud küllaltki üleolevalt, jättes lätlased-põhitegijad koju puhkama, lootes kindlasti kerget mängu.

Kuid võta näpust - Kiili mehed andsid väga korraliku lahingu. Esimesel poolajal oli Kiilil päris mitu võimalust, kuid realiseerisid nendest ainult ühe - Silver Uudelt viis poolajaks meie mehed ette 1:0.

Kohe teise poolaja alguses vastased viigistasid. Jaan Uudelt viis 6 minutit enne mängu lõppu ilusa pealöögiga Kiili mehed jällegi ette 2:1! Kuid vastastel õnnestus kohe viigistada 2:2. Tundus, et nii mäng lõpebki ja tuleb mängida lisaaeg, kuid 29 sekundit enne lõpuvilet õnnestus vastastel nurgalöögi järgsest olukorrast värav lüüa, ja kuigi meil oli veel üks ülihea võimalus mäng viigistada, seda ei suudetud ning sellise dramaatilise lõpu kahjuks see mäng sai. Kaotasime 2:3. Hea mäng meestelt sellegipoolest.

Enne Kiili-Raketa mängu pidasid Kiili Spordihallis maavõistlusmängu Eesti ja Soome saalijalgpallikoondised. Siingi lõppes mäng 3:2, kuid soomlaste võiduga (Soome juhtis vahepeal 3:0).

Kiili JK meeskond soovib kõikidele oma fännidele head uut aastat!

Keegel

Eesti lahtistel paaride meistrivõistlustel saavutas meestest pronksmedali Marko Kikas (Kaido Kirs). Palju õnne! Toomas Vendel (Peeter Rohumägi) jagas 4.-8. kohta. Tallinna meistrivõistlustel saavutas Toomas Vendel 10. koha.

Eesti klubide võistkondlikel meistrivõistlustel juhib hetkel SK Talke (Toomas Vendel), 3. kohta hoiab hetkel KK Reval I (Marko Kikas) ja 5. kohta KK Reval II (Gert Ernesaks).

Saalihoki

Traditsioonilisel Kiili SK jõuluturniiril 17. detsembril Kiili Spordihallis peeti seekord taas saalihoki turniir.

Osalesid korvpallurid, võrkpallurid, jalgpallurid ja veteranid. Mänguaeg 2x10 min. Esimeses mängus võitsid veteranid tulemusega 2:1 korvpallureid, teises mängus üllatasid jalgpallurid 4:1 võiduga võrkpallurite üle. Kolmandas mängus lõhkes turniiri tõeline üllatuspomm - jalgpallurid võitsid 1:0 veterane!!!

Neljandas mängus võitsid võrkpallurid 2:1 loomulikult korvpallureid, viiendas mängus viigistasid 1:1 võrkpallurid ja veteranid (veteranide viigivärav sündis viimastel sekunditel, kui veteranide võistkonna kaitse tugisammas Kytsu - rohkem maadlejana tuntud - palli külma kõhuga võrkpallurite väravasse toimetas) ning turniiri viimases mängus said võidurõõmu maitsta ka korvpallurid, kes võitsid 3:2 jalgpallureid.

Turniiri võitsid 6 p. üllatuslikult jalgpallurid, teise koha saavutasid 4 p. veteranid, kolmanda koha 4 p. võrkpallurid ja neljandaks jäeti 3 p. korvpallurid. Oli tore üritus. Aitäh korraldajatele!

Kabe

Eesti meistrivõistlustel juunioridele 64 ruudu kabes tuli tüdrukutest 11 p. Eesti meistriks Helina Rajasalu! Hõbemedali võitis 10 p. Diana Romanenkova! Tublid tüdrukud!

Kergejõustik

Tartu Ülikooli hallis peetud olümpiavõitja Jaak Uudmäe auhinnavõistlustel kolmikhüppes saavutas 14-aastaste tüdrukute konkurentsis Audentese SK esindav Kerttu Väikemaa 3. koha. Tubli!

Käsipall

Viimsis peetud Eesti-Soome maavõistluses 1996 ja hiljem sündinud noormeestele võitis Soome 30:25. Eesti koondise eest jooksis väljakule ja viskas ka värava Kristjan Ojasaar.

Koroona

Harjumaa 2011. a. meistrivõistlustel meeste üksikmängus saavutas Ants Oopkaup tubli 5. koha.

Kiili spordihall soovib kõikidele oma klientidele head uut aastat!