Kooliraadiost kostsid nii „Laul hommikuvõimlemisest" ja „Leopoldi laul" kui ka Vikerraadio virgutusvõimlemine, limbo ja „Thrift Shop". Klassides võimeldi õpetajate juhendamisel.

Kuigi oli neid, kes olid kella kaheksa ajal veel üsna unised, võimles suurem osa õpilasi rõõmuga.

Esmaspäeval korraldas õpilasesindus kallistamisaktsiooni „Kallistused hoiavad meid elus". Õpilased olid vahetundides kokku kutsutud ja kõiki ergutati kallistama. Tegevusest tehti mälestuseks ka videod. Kolmapäeval toimus tervisepäev. Sel päeval olid majas üles seatud erinevad tegevuspunktid, kus sai teadmisi tervisest ja ohutusest.

Õpilastega olid rääkima tulnud noorsoopolitseinikud Viljandist ja Päästeameti Suure-Jaani komando ning OÜ Autosõit esindajad.

Kaitseliidu ametlikeks esindajateks olid meie kooli 11. klassi õpilased Andris Sild ja Martin Remmer, sest nemad on läbinud juba ka vastavad eksamid. Ülejäänud 11. klassi õpilased olid Viivika Lepa juhendamisel andmas teadmisi esmaabist. Näiteks oli Piretil hakanud ninast verd jooksma, Tauno oli minestanud ja Maarja-Liis oli jala ära väänanud - nad kõik vajasid koolikaaslaste abi. Üheskoos nuputatigi välja, kuidas neid aidata.

Kuna tervise hoidmiseks on oluline ka teadlikult toituda, lasi õpetaja Heli Lehis õpilastel ära arvata erinevaid maitse- ja kuivaineid, mis välisel vaatlusel olid kõik ühtmoodi valged pulbrid.

Muidugi olid tervisepäeval ka liikumistegevused ja seal oli juhendajaks õpetaja Tiia Püvi. Hiljem toimusid 1.-8. klassil ka loengud „Targalt Internetis" programmist, toitumisnõustajalt või Seksuaaltervise Liidult.

Sel päeval toimus Võhmas ka Viljandimaa tervistedendavate koolide kevadkool. Osalejad Suure- Jaani Gümnaasiumist, Viiratsi Koolist, Viljandist Jakobsoni Koolist ja Paalalinna Koolist said kaasa lüüa kõigis meie tervisepäeva tegevustes ja hiljem tutvuda küünlavabrikuga ning aega veeta uisuväljakul.

Neljapäev oli pühendatud spordile ning 9.-12. klass ja õpetajad võtsid mõõtu võrkpalliturniiril.

Sel aastal oli võitjaks õpetajate võistkond. Reedel toimus südamenädala viktoriin, kus kontrolliti südame- ja tervisealaseid teadmisi, mille kohta said kõik lugeda stendidelt ning meenutati ka nädala jooksul õpitut.