19. aprill kell 11.00 - 13.00 Liikumisüritus on mõeldud emadele-isadele ja beebidele (vankrites) ning väikelastele (kärudes). Tutvume Keila mänguväljakute ja parkidega ning vaatame, kuidas pääseb liikuma lapsevankritega. Tutvustatakse Keila Tervisekeskuse, Hiirekese Mängutoa ja Pereklubi Kollane Pardike teenuseid. Igale terve trassi läbinule üllatused! Lisaks loosime registreerunute vahel välja auhindu Tervisekeskuselt, Kollase Pardikese Pereklubilt ja Lee Lastepäevahoiult.

Kogunemiskoht: Hiirekese Mängutuba, Haapsalu mnt. 31. Saame kokku Jaama kaupluse poolse sissekäigu juures. Tulge veidi varem, registreerumine toimub kohapeal.

Kui peres on lapsi, kellele 3,5 km pikkuse trassi läbimine ei ole jõukohane, saab nemad jätta Hiirekese Mängutuppa lapsehoidja hoole alla. Lapsehoiusoovist tuleb aga eelnevalt teada anda: anneli@ hiirekese.ee või 5270908.

Titeralli korraldab Keila spordi- ja huvinõunik Jaanus Väljamäe. Koostööpartnerid: Hiirekese Mängutuba (www.hiirekese.ee), Pereklubi Kollane Pardike (www.pardike. ee), Keila Tervisekeskus (www.keilasport.ee) ja MTÜ Liikumisrõõm (www.liikumisroom. ee).

„Eakate tervisekõnd"

21. aprill kell 11.00 - 13.00

Võimetekohane kõnniüritus eakatele, kepikõnni ja terviseliikumise võimaluste tutvustamine Keila terviseradadel.

Kogunemiskoht: Keila Tervisekeskus, www.keilasport.ee

„Südamega metsarajal"

21. aprill kell 17.00 - 20.00

Kogupere terviseliikumisüritus Keila Terviseradade disc-golfi pargis, uute terviseliikumise võimaluste tutvustamine, disc-golfi tutvustus ja harjutamine, radadega tutvumine ning võistlus perede vahel.

Kogunemiskoht: Keila terviserajad, Ehitajate Tee, Tankimäe taga. Korraldaja: Keila Linnvalitsus.

Info: Keila linna spordi- ja huvinõunik Jaanus Väljamäe, tel. 5286993, jaanus.valjamae@keila.ee. Ürituste korraldamist rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi programmist "Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2010-2011".