Juba aegsasti kogunes võimlasse seltskond huvilisi, ühed sportliku elamuse pärast, teised lootes ehtsaid rahvasaadikuid oma silmaga näha. Külalismeeskond jäi küll pisut hiljaks, kuid kogenud poliitikud ei lasknud end sellest segada. Esimese veerandaja lõpuks oli Tori meeskond 15 punktises eduseisus, ent lõpptulemus siiski 74/68 külaliste kasuks.

Võõrustajad olid igati külalislahked. Lisaks võidu "loovutamisele" pakuti pärast külalistele ka mõnus kõhutäis ja saunaõhtu Klaara-Manni Puhkemajas. Meeleolu oli spordisündmusele kohaselt lärmakas, mille eest tahaks eriti tänada publikut!

Tori meeskonnas mängisid: Kaspar Rätsep, Mart Vaiksaar, Mikk Mölder, Holger Tamm, Ahti Kukk, Ahto Saar, Jorma Jürimäe, Karel Tölp, Andres Leesmäe, Karel Kask, Mart Ruumet, Enn Kuslap.

Riigikogu meeskond: Rannar Vassiljev, Hannes Rumm, Riho Kangur, Jüri Ratas, Rainer Vakra, Kalvi Kõva.

Korvpalliturniir "Põrgu Karikas 2011"

15. oktoobril toimus teist korda Tori Spordiklubi korraldatav korvpalliturniir "Põrgu Karikas". Nagu eelmiselgi aastal võistlesid ka seekord Tori, Paikuse ja Vändra meeskonnad.

Juba esimese mänguga pani 2010. aasta võitja Paikuse oma paremuse maksma võites Torit 41/30. Ka Vändral ei õnnestunud Paikust võidulainelt tõrjuda ning teise mängu tulemuseks sai 58/46 samuti Paikuse kasuks. Seega oli turniiri võitja selgunud ning kolmas mäng Tori ja Vändra vahel pidi otsustama hõbemedalite saatuse. Esimese poolaja lõpuks oli Vändra 1 punktises eduseisus, kuid siis võttis Tori end kätte ja rebis pea 10 punkti võrra ette. Viimase veerandaja keskel said Janno ja Holger Tori meeskonnast viis viga täis ning mängu lõpp tuli hakkama saada nelja mehega. Vaatamata sellele õnnestus Toril siiski võita 65/64.

Seega viis sepistatud rändkarika taas koju Paikuse, teise koha saavutas Tori ja kolmanda Vändra.

Lisaks karikale ja medalitele autasustasime kõiki võistkondi kringliga ning joogid ja maiustused panid välja Coca-Cola ja Snickers. Tori meeskonnas mängisid: Janno Mürel, Karel Kask, Kaarel Rätsep, Andres Leesmäe, Holger Tamm, Ahto Saar.

Tänan mängijaid, korraldajaid ja kohtunikke abi eest ning Eesti Kultuurkapitali ja Tori valda toetuse eest!