Sel aastal toimus ühises "klassijuhatajatunnis" kooli-katsumise test, kus kontrolltöö käigus said segavõistkonnad oma teadmised proovile panna. Küsimused olid nii meie kooli kohta kui ka laiematest valdkondadest.

Traditsiooniline sügisnäitus kandis sel aastal nime "Seente sahinad" ja kuna käesolev aasta oli tõeliselt hea seeneaasta, siis "sahistas" näitusel suur hulk erinevaid kompositsioone, natüürmorte jpm. Hästi tore on tõdeda, et õpilased ei pea paljuks võtta osa kooli ettevõtmistest ja loominguliselt läheneda erinevatesse ülesannetesse.

Loomulikult jääb sügisesse ka 9. klassi korraldatav õpetajate päev. Sel aastal andsid õpilased õpetajatele ülesandeks kujutada muinasjututegelasi ja ülejäänud koolirahvas otsis kappidest välja riided, millest oldi välja kasvanud. Seetõttu oli õpetajate päeval koolimaja mõnusaid tegelasi täis.

Kuna valdavas osas on meie õpetajaskond naissoost, siis loomulikult tahtsime me kõik olla printsessid, õnneks ei puudunud meie hulgast ka prints Šarming õpetaja Marko Kreuzi kehastuses. Õpetajad esitasid ka muusikalise etüüdi muinasjutu "Pöialpoisike ja 7 Lumivalget" ainetel, mille kokku kirjutas ikka meie sulesepp Marko Kreuz. 9-ndikest õpetajad ohjasid samal ajal edukalt koolitunde ja vahetunde. "Printsessidele-printsile" oli ülesandeks veel joonistada vabalt valitud tehnikas kunstiklassi seatud natüürmort. Tänukingitusteks 9-ndikelt saime kaunilt vilditud rinnaehted. Ilusa päeva eest suured tänud 9. klassi õpilastele ja nende klassijuhatajale õpetaja Ede Rukki'le.

Selleks hetkeks kui ilmub vallaleht, on juba alanud uus õppeveerand, seega, raudset närvi, tugevat teotahet ja rõõmsat meelt meile kõigile! NB! Jõulud pole enam kaugel!