Hoone sisustas mööbliga Saloni Büroomööbli AS, helitehnikaga OÜ Heliart, mänguvahenditega OÜ VivocardPlus ja infotehnoloogia seadmetega AS Datel. Kuna sisustushange odavnes, on võimalik korraldada veel üks hange huvitegevuse vahendite ostuks.

Projekti kogumaksumus on 870 378 eurot, sellest 95% saadakse SA Innove vahendusel Euroopa Regionaalarengu Fondist Avatud noortekeskuste, teavitamis- ja nõustamiskeskuste ning huvikoolide infrastruktuuri kaasajastamise meetmest. Valla omaosalus on 43 519 eurot, projektijuht Aino Viinapuu.

Edaspidi on noortekeskus on avatud esmaspäevast reedeni kell 13 kuni 19.
Noortekeskuses on mõeldud erinevatele vanusegruppidele - eraldi on majas nii noortele mõeldud mängudesaal kui ka mudilastele mõeldud lastekeskus. Lisaks veel meisterdamistuba, infojaam, peosaal, köök-puhkeruum, meediaklass, ööbimisvõimalused, saun, väljaelamistuba.

Noortekeskuses hakkavad uuest aastast tööle erinevad ringid:  zumba, loovusring, kokandusklubi, meediaring, robootikaring. Samuti hakkab majas koos käima valla noortevolikogu ning otsitakse juhendajat noorkotkastele.