Kolmandal päeval saabusid laagrisse sukeldumisinstruktorid Tallinnast, kes tutvustasid meile sukeldumise põhitõdesid. Pärast teooria kuulamist jagati meid gruppidesse ning me alustasime sõitu Alatskivi randa, kus sai teoks ka sukeldumise praktiline pool. Esmalt panime selga varustuse, mis kaalus päris palju, kuid jõudes vette oli kõik uudne ja põnev. See oli kõikide jaoks väga huvitav päev. Öösel käisime Kuningvere järves snorgeldamas, kus maskidega ja taskulambi valguses nägime erinevaid järvekalu ja veetaimi.

Laagripäevad möödusid kiiresti ja kätte oligi jõudnud laagri viimane päev. Pakkisime kokku oma telgid ja tegime laagriplatsi korda, lõpetuseks käisime veel vaatamas turbajärve ja olimegi valmis kojusõiduks. Laager andis osalejatele oskusi, kuidas käituda vees ja looduses. Lisaks saime teadmisi sellest, mis toimub vee all nii päeval kui öösel. Aitäh korraldajatele toreda laagri eest.

GRISTELLE-HANNA HANTSON

Selle toreda laagri läbiviimist rahastasid Tartu maavalitsus ja Alatskivi vallavalitsus. Oma toodetega toetasid meid Eesti Pagar, Fazer, Maag Lihatööstus, Salvest ja Kroonipuu. Suured tänud rahastajatele ja toetajatele. Täname kõiki osalejaid.

PEETER KIURU, noortekeskuse juhataja