Kiitma peab sisekaitselise eelkutseõppe arendamist, sest alustasime esimese koolina vabariigis täiesti uue valikkursusega. Tänuväärt abi on siin osutanud Sisekaitseakadeemia nõuniku Priit Männiku eestvedamisel. Uus õppesuund on edukalt käivitunud. Erilised tänusõnad tuleb siin öelda nö. kohalikele meestele Jaak Haamerile, Margus Lindmäele ja Meelis Juhandile, kes oma põhitöö kõrvalt käisid meie noori õpetamas ning tulid vajadusel appi ka muudel ettevõtmistel. Rääkides õppetööst kõikides kooliastmetes, siis on palju väga tublisid ja edukaid õpilasi. Arvestades igapäevast koolitööd ning aineolümpiaadidel esinemise tulemusi, valiti kooliaasta parimateks õppuriteks Tiina Margaret Tänak (II kooliaste), Annely Kasela (III kooliaste) ja Lauri Kiirend (gümnaasiumiaste). Parimateks sportlasteks valiti Merily Porovart (11. kl) ja Romet Room (8. kl). Gümnaasiumi lõpetab sel aastal hõbemedaliga Jarmo Kukk. Huvitegevuses valiti parimaks Uku Pokk (4. klass), kel oli ette näidata mitme maakondliku ja ka vabariiklikul tasemel vendade Liivide etluskonkursi võit.

Viimaste päevade parim uudis on kahtlemata see, et meie tublid noorkergejõustiklased saavutasid TV 10 olümpiastardi vabariiklikus finaalis väiksemate koolide grupis suurepärase II koha. Osalemine selles võistlussarjas on meie kooli traditsioon. Tore, et jätkub tublisid noori sportlasi ja hea on ka see, et treener Kaire Nurja on Ly Lingilt treeneritöö sujuvalt üle võtnud.

Kool oli, on ja jääb. Sügise hakul koguneme taas, et õpilased saaksid uusi tarkusi koguma hakata, õpetajad õpetaksid ning vanemad muretseksid. Loodame, et hariduse reformijadki aja maha võtavad ning asjade üle veelkord mõtleksid! Soovin kõigile head suvepuhkust!