12. juunil toimunud üritus Üheskoos, mis korraldati eelkõige Mäksa valla vanemaealistele ja puuetega inimestele, oli sihtgrupi poolt esindatud üllatavalt rohkearvuliselt (120 inimest). Taoline osavõtjate hulk tegi korraldusmeeskonnale suurt rõõmu! Kindlasti oli tähtis roll kõnesoleva ürituse hea käekäigu kulgemise osas õhtupooliku peaesinejal Toivo Nikopensiusel, kelle laulud paljudel peokülalistel ammustest aegadest meeles ning kelle mõnus huumor silmad rõõmsalt särama pani. Eelpoolkirjeldatud koosviibimist finantseeris (kaasaarvatud peo külalisi teenindav buss) Mäksa vallavalitsus. Järgnes veel kolm pargipidu: 10.

juulil tantsiti ansambli MaMa saatel; 24. juulil tutvuti Laur Teäri ja Meelis Laido repertuaariga ning 07. augustil imetleti taas Seelikuküttide lustilembust. Oleme püüdnud Kastre pargipidude traditsiooni elus hoida 18. hooaega.

Võrreldes varasemate aegadega ei ole majanduslikel põhjustel meie peokuulutustel kollasel neoonpaberil juba teist aastat leida tuntud lauljaid- ansambleid, mistõttu on ka osavõtt pargipidudest tagasihoidlikum kui varasematel aastatel.

Siinkohal suur aitäh neile inimestele, kes on harjunud meie üritustel "jalga keerutamas käima" ja ka neile pidulistele, kes on uskunud korraldusmeeskonna muusikalistesse valikutesse ning tulnud siinsesse keskkonda end lihtsalt hästi tundma!

Tänan Kastre pargipidude korraldusmeeskonda koosseisus: Piret Rumjantseva, Terje Peterson, Ülle Mägila, Andres Kangro, Tanel Saar, Rein Roots, Annika Põld, Helbe Lill, Merit Mägila, Jaanus Mägila, Eleri Lillemäe, Leo Lillemäe, Rauno Karro. Eraldi tänan Aili ja Toivo Mardisalu, kes võtsid enesele riski pargipidude külalistele toitlustamisteenust pakkuda.

Uute kohtumisteni!