Aprillis lõppes mälumänguturniiri hooaeg. Esikoha sai võistkond E&O (Ester ja Olev Pihus), II koht võistkond TK (Tõnis Kartsep ja Krista Kuningas), III koht Univox (Karl Ojamets), IV koht Naised (Tiia Kukk, Inge Pilt, Mariliis Raidma). Osalesid veel Füüsikud ja Noored.

Eakate klubi Meelespea sõitis 20. aprillil külla Mõniste Mehkaritele, kes tähistasid 20. sünnipäeva. Aprillikuu 26. õhtul toimus rahvamajas Kevadpidu. Esinesid külalised Lätimaalt Malienast, Kornestist ja Gaujienast. Samuti rahvatantsurühm Häitsmed, Meelespea laulu- ja tantsuansambel, linetantsijad, tänavatantsutrupp, bänd. Tantsule kutsus kõiki ansambel Anna Minna.

Mai alul käisid meie linetantsijad Kornetis kevadisel linetantsuüritusel.

26. mail toimus Võru Kubijal Võrumaa Tantsupidu ja Lõuna-Eesti memme-taadi Suvepidu. Sel peol osalesid naisrahvatantsurühm Häitsmed ja eakate tantsurühm Meelespea.

Proovid möödusid vaikses vihmasabinas, kuid peo ajaks muutus ilm ilusaks. Tore pidu oli. Suvepeol sai näha ja kuulda ka Põlva-, Valga- ja Viljandimaa memmede-taatide etteasteid. Järgmisel aastal toimub Lõuna-Eesti memme-taadi suvepidu Viljandimaal.

Vahepeal on naised käinud Võrus III Uma Pido lauluproovil. 1. juunil laulsid nad koos Kubijal III Uma peol. 

Pildil: Naisrahvatantsurühm Häitsmed Võrumaa Tantsupeol ja Lõuna- Eesti memme-taadi Suvepeol. Foto: Edda-Karin Luht

Mis on veel tulemas? 24. juunil toimub X Ümber Pullijärve jooks. Oleme liitunud pikamaajooksu sarjaga ja ootame Missomaile jooksjaid Võrumaalt ja kaugemaltki.

13. juulil aga toimub Kodukandipäev, millega tähistame hariduselu 260. aastapäeva Missos. Samal päeval toimub Rahvapidu, näitused rahvamajas, avatud on koolimaja. Õhtu lõpeb simmaniga. Oodatud on kõik inimesed, kes on sündinud, koolis käinud, elanud ja töötanud Missos.

3. augustil saame kokku Luhamaal XX Seto Kuningriigi sündmustel.

Aitäh Sulle laulja, tantsija, pillimees, kes Sa oled osalenud ringide töös ja astunud üles meie sündmustel!

Ilusat suve kõigile! Kohtumisteni!