13. juulil toimub Tehvandi staadionil igaaastane Otepää valla harrastajate jalgpalliturniir Otepää Karikas 2013. Mängima on oodatud kohalike jalgpallihuviliste võistkonnad!

14. juulil korraldab FC Otepää esmakordselt ka miniturniiri Tehvandi Cup. See on mõeldud madalamate liigade võistkondadele, kes mängivad Eesti meistrivõistlustel II, III, IV või rahvaliigas. Turniir toimub samuti Tehvandi staadionil.
Lisainfo ja registreerimine: Martin Raid, 5622 4920, martinr@fcotepaa.ee või Mihkel Teder, 553 9015, tedermihkel@hot.ee

15.-28. juulini on Aedlinna jalgpalliväljak muru kvaliteedi parandamiseks treeninguteks suletud. Palume kõigilt jalgpallisõpradelt mõistvat suhtumist ning valmistame Aedlinnas palli mängimiseks ette GMP poolses väljaku otsas asuva murulapi.

26.-28. juulil toimub juba neljandat korda laste jalgpalliturniir Otepää Cup 2013. Kolmel päeval astub võistlustulle 4 vanuseklassi.

Kõigis osaleb ka kohalikest lastest koosnev FC Otepää. Kahel esimesel päeval mängitakse Aedlinna jalgpalliväljakul ja viimasel mängupäeval Tehvandi staadionil. Infot turniiri kohta leiab aadressilt cup.fcotepaa.ee.

2.-16. augustil korraldab FC Otepää koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga 6-11aastastele lastele jalgpalli suvelaagri. Kõik kohalikud jalgpallihuvilised lapsed on oodatud osalema. Registreeruda saab aadressil www.jalgpall.ee -> jalgpalli suvelaager.

Eriti on kõik kohalikud oodatud toetama FC Otepää esindusmeeskonda, kes sel hooajal on näidanud head hoogu karikasarjades.

Kodumängud EMV III liigas
(kõik mängud toimuvad Tehvandi staadionil):

4. augustil kell 17.00 FC Otepää - EMÜ SK.

11. august kell 17.00 FC Otepää - FC Tartu.

18. august kell 17.00 FC Otepää - Viljandi JK Tulevik Vanakesed.

25. august kell 17.00 FC Otepää - JK Tartu Löök.

1. september kell 17.00 FC Otepää - Võru JK.

22. september kell 17.00 FC Otepää - SK Tääksi.

6. oktoober kell 15.00 FC Otepää - Valga FC Warrior.

Karikamängude ajad selguvad jooksvalt ning info kõigi kodumängude kohta paneme üles Otepääl asuvatele infostendidele ning jagame Facebookis ja oma kodulehel.