1.-12. juulil toimub kuue valla ühine Alutaguse Õpilasmalev. Malevas osalevad õle 150 noore Iisaku, Illuka, Mäetaguse, Toila, Jõhvi ja Vaivara valdadest. Iga malevarühm teeb tööd oma vallas ning meie rühmas on 15 noort. Juhendajateks Reet ning Margot. Iga malevarühm korraldab ühe ühisürituse ning oodata on palju põnevaid kokkusaamisi. Iisaku rühm teeb tööd Rannapungerja tuletornifestivalil ning teeb korda Iisaku kooli staadioni. Malevasärgid on tänavu kollased, selle järgi tunnete malevlased ära. 5.-10. augustil toimub Iisakus 10-18- aastaste noorte muusika ja näitlemise laager, mille eesmärk on koostöös Kaari Sillamaaga selgeks õppida üks muusikal ning see 10 augustil ka Iisaku rahvamajas ette kanda. Laagris osalemiseks on vajalik läbida väiksed katsed. Laagri eestvedaja Rauno Avel ning infot saab
Igal aastal mõtleme, et teeme järgmine kord rahulikuma suve, aga tundub, et sellest ei tule jälle midagi välja. Iisaku Noorte Klubi on oma elluviidud projektide arvu juba üle 100 viinud ning loodame, et nende 8 tegevusaasta jooksul oleme kogu Iisaku rahvale midagi põnevat suutnud pakkuda.

Suur roll sellel kõigel on meie vahval meeskonnal. Jõudu teile: Rauno, Reet, Margot, Helen, Mari, Kärolin! Soovin kaunist suve ning noortele aktiivset osalemist suvistest tegevustest!