Meie pisike, kuid tubli koolipere on selle nelja kuuga jõudnud palju ära teha.

Esimestesse kuudesse jäid toredad õuesõppepäevad Kauksi loodusmajas, spordipäev, õpetajate päeva tähistamine, 9.klassi õppereis Tallinna, noorkotkaste õppepäev ja nende retk Veneveres.

November oli meil tõeline viktoriinikuu. Koostöös huvikeskusega korraldasime kodanikuteemalise viktoriinisarja, kus õpilased pidid oma teadmisi näitama Eesti looduse, rahvakalendri tähtpäevade ja Eesti poliitika vallas. Parimate premeerimine toimus kodanikupäeval, kus olid loomulikult auhinnad ning vanema astme tublimad said preemiareisi Tartusse. Lasteaiaga koos tähistasime ka isadepäeva toreda kontserdi ning ühise tordi söömisega. Novembris osales meie kooli õpilane Kristiina Akulitš üleriigilisel esseekonkursil „ Tegus kodanik on riigi rikkus“, kus osales üle 345 õpilase ning ka meie õpilase töö pälvis seal žürii poolt ära märkimist.

Meeldejääv ja nii eesti kui ka vene algklassilastes vaimustust tekitav oli nende Avinurme puutoa külastamine. Õpilased naasesid sealt enneolematute elamustega. Selle ettevõtmise eest täname aktiivset ja tubli lapsevanemat Inga Tumanovat, tänu kelle sponsorlusele ja organiseerimisele see kõik teoks sai.

Külastatud on ka mitmeid lasteetendusi.

Novembris käis lasteaed Tartus „Lotte“ etendust vaatamas ning detsembris ootab ees jõulukontserdi külastus. Vene osa õpilased elasid kaasa Chippolino seiklustele Jõhvi kontserdimajas ja eesti õpilased lähevad vaatama 19.detsembril Tartusse „Nukitsameest“.

Novembri lõpus toimus koolis lastevanemate koosolek, kus tutvustasime uut põhikooli- ja gümnaasiumiseadust ning kõigil lastevanematele pakuti võimalust vestelda individuaalselt klassijuhatajate ja aineõpetajatega. Jõulukuul oleme juba tähistanud küünalde süütamistega esimest ja teist adventi, koos seadnud koolimaja jõuluehteisse ning ees ootab veel ühine kuuse ehtimine ja loomulikult 22.detsembril kell 10.00 lasteaia ja kell 12.00 kooli jõulupidu. Ootame Teid kõiki meie jõulupidudele!

Tänan tublisid õpetajaid ja abilisi, kes need üritused aitasid korraldada ning õpilaste jaoks huvitavaks teha.

Loodame, et õpilased leidsid nende ürituste seast ettevõtmisi, mida meenutada ka tulevikus.