Natuke arglikult tulid uksest sisse ema-isa käe kõrval tulevased esimese klassi õpilased. Keskkond oli nende jaoks tuttav, kuid olukord eriline ja esmakordne. Koolirõõmu olid tulnud oma lastega jagama paljud lapsevanemad ja vanavanemad.

Kell 10 kõlas selle õppeaasta esimene koolikell, mis kutsus kõiki spordisaali aktusele. Klassijuhatajad tõid oma õpilased saali - natuke sigimist ja sagimist ning juba kostuski kellahelin, mille saatel saabusid saali käsikäes

6. klassi õpilastega tulevased 1. klassi õpilased. Nagu aktusel ikka peeti tervituskõnesid, kuulati esinejaid ja siis tuli tähtis hetk - anti kätte aabitsad.

Peale aktust siirdusid nii õpilased kui ka lapsevanemad klassijuhataja infotundi, mille lõppedes ootas kõiki saalis väike pidulaud.

TERE TULEMAST MELLISTE KOOLIPERRE:

Karmen Arolepp, Sten Arro, Rasmus Boisen, Gabriel Elming, Uku Rasmus Ernits, Johanna Haljasorg, Verner Karu, Tauno Kotov, Henryette Lepp, Tagmar Paglant, Veiko Pruul, Maarja- Liis Raag, Liisbeth Rosenstein, Artur Räim! TERE TULEMAST ka kolmanda klassi õpilane Raiko Tammoja!

3. septembril võttis lasteaiapere vastu oma uued mängukaaslased. TERE TULEMAST MELLISTE LASTEAEDA:

Elissa Aljas, Erik Aljas, Anette Arras, Aleksander Arolepp, Sille Hani, Silvia Hani, Mari-Ann Iprus, Adeele Juus, Agnes Kapsi, Andree Käsner, Maribell Elisee Mardisalu, Sandra Niinemägi, Anni Roio, Kendra Sepp, Kevin Solna, Karmen Toomsalu!

Meeldivat algavat õppeaastat!