Peost osavõtjaid tervitasid vallavanem Taivo Tali ja sotsiaalnõunik Meili Heero.

Meelelahutust pakkus alati särav ja rõõmsameelne Heidy Tamme. Tema oskus publikuga suhelda sulandas ta juba esimestel minutitel Mäksa valla rahva sekka. Esitatavate laulude keskele poetas ta vilunult huumorikillukesi ning leidis ikka kellegi publiku seast, kellele läbi nalja ja naeru erilist tähelepanu pöörata. Kava oli mitmekesine ning särtsakas. Selle raames said nii mõnedki peokülalistest tuntud lauljannaga ühistel lavalaudadel meie kõikide rõõmuks veidi tantsida.

Rõõmsas meeleolus jätkus koosviibimine ka siis, kui rahva ette rivistus koduvallas igati tuntud-teatud ja väga armsakssaanud Pihlakobara naisansambel. Nende mitmehäälselt esitatud laulude sõnumid on läbi aegade puudutanud meist igaühe hingekeeli ja tegid seda ka tänavu. Aitäh teile, vahvad naised!.

Ka tänavu külastasid ürituse Üheskoos osavõtjaid kaks jõuluvana. Mõlemad kuulasid suure huviga kingisaajate jõulusalme ja -laule, mis olid kõigil peost osavõtjatel väga eeskujulikult ette valmistatud. Kui üks jõuluvanadest oli enda ülesandeks võtnud kingipakkide üleandmise, siis teine jagas lahkesti kallistusi.

Tahaks väga loota, et tollal jõuluvana poolt jagatud kallistused said peokülaliste poolt edasi jagatud ja on ringiga juba jagajatele tagasi kingitud!

Viimase osana kõnesolevast üritusest on traditsioonide kohaselt jäänud ühises peolauas viibimine, mille oli ka sel aastal kauni ning mitmekesisena ette valmistanud Erika Ratassepp.

Aitäh kõigile, kes leidsid aja ja võimaluse, et üheskoos veidi aega üksteisest rõõmu tunda! Teiega oli hea koos olla! Aitäh ka kõigile neile, kes toetasid ja aitasid kaasa ürituse Üheskoos teokssaamisele: AS-le Columbia Kivi, ASile Tamme Kuivatid, TÜ-le Mäksa Seeme, Mäksa Vallavalitsusele, OÜ-le Kastre Tööstus ja üksikisikutele, kelleks olid: Riina Tents, Piret Rumjantseva, Tiiu Oinak,Terje Peterson, Laimi Käärik, Helju Nursi, Ene Mossin, Laila Salumäe, Helbe Lill, Eleri Lillemäe, Leo Lillemäe, Rein Roots, Erika Ratassepp, Toivo Mardisalu, Arne Väljaots