Tabasalus on ehituspood tegutsenud praeguses asukohas aastast 2006. Kogu aeg on kaupluses pakutav tootevalik täienenud ning täieneb kindlasti ka tulevikus.

Pakume alati head valikut üldehitusmaterjale, põhitooted on soojustus- ja puitmaterjalid, ehitusplaadid, armatuurrauad-võrgud, kinnitusvahendid ja segud. Lisaks ehitusmaterjalidele on valikus ka tööriistad, maalritarbed, töökaitsevahendid. Alates kevadest kuni sügiseni on meil püsivalikus ka aiatarbed ning erinevad turba- ja mullatooted.

Mis ajast on uksed taas lahti? Ning kas kõige vajaliku saab teilt?

Kauplus avati taas pärast möödunud aasta lõpus tekkinud pausi 10. jaanuaril. Tabasalu ja lähipiirkonna elanikele on see positiivne sõnum, et jälle on võimalik ehitusmaterjali ostud soetada Tabasalust, mitte ei pea Tallinna minema.

Lisaks heale asukohale pakume suurpoodidest oluliselt rohkem paindlikkust ja kliendikesksemat lähenemist. Samuti ei pea klient pettuma meie hindasid vaadates, kuna meil on väga head otsekontaktid tootjate ja ehituskauba maaletoojatega. Suudame pakkuda klientidele tihtilugu isegi paremat hinda, kui on võimalik pakkuda suurtes poodides, kuna väiksem pood suudab töötada efektiivsemalt.

Kui palju on töötajaid?

Töötajaid on Tabasalu poes alates veebruarist 8 inimest. Lisaks lao- ja letitöötajatele on ka kolm projektimüüjat, kes teevad pakkumisi ehitajatele ja eraklientidele.

Kas sooduskampaaniaid tuleb?

Alanud on sooduskampaania paljudele toodetele. Neile, kel ehitustöö pooleli, pakume väga soodsalt kipsplaati ja kivivilla. Tavatoodetest on soodsalt müügis trepp- ja liigendredelid, töökindad, klaasipesu vedelik ja palju muud.

Kui kliendid meie sooduskampaania hästi vastu võtavad ja on näha, et neile see meeldib, siis kindlasti on plaanis selliseid kampaaniad hakata korraldama perioodiliselt. Katsume olla näoga kliendi poole ning ka kujundada pakutava vastavalt klientide soovidele ja vajadustele.