"Aasta hiljem hakati ehitama spordihoonet. Korraldati konkurss, et leida sinna iluteenuste pakkuja," meenutavad praegused omanikud Kadri ja Kaido Koppel. Ettevõtte pakkumine oli parim ning alates maist 2002 töötab salong sealse katuse all.

Kohe algusest oli selge: uutes ruumides tuleb anda täisteenindust juuksurist kosmeetiku ja pediküürini. Samuti oli selge, et kahes kohas salongi pidada ei saa. Seepärast jäädigi tegutsema vaid spordikompleksis. Tänaseks on teenuste nimekiri pikk ja huvitav.

"Massaaž, füsioteraapia, jumestus, kosmeetika, solaarium, ripsmepikendused ja tihendamine, pediküür ja maniküür.

Samuti kõik juuksuritööd alates piiramisest kuni pulma- ning pidusoenguteni," loetleb Kadri Koppel. Juukseid saab värvida, triibutada, disainida ning muud moodi kujundada. Vaid juustepikendusi ja afropatse pole võimalik Tabasalus praegu endale tellida.

Küll paigaldatakse kunstküüsi. Küüsi saab värvida ning mitmesse mustrisse kujundada. Juuksureid on salongis tööl kolm ja küünetehnikuid kaks. Sama palju on ka kosmeetikuid ja massööre. Kadri Koppel ise pakub kosmeetikuteenust.

Millised on värvid, kreemid ja muud vajalikud töövahendid? "Püüame korraldada asjad nii, et juuksur või kosmeetik ei peaks vahendite pärast närveerima. Tellime just neile sobivaid ning meelepäraseid sarju," ütlevad Kadri ja Kaido Koppel.

Salong peab pidevalt uuenema ning teenuste arv suurenema. Seepärast on omanikud enda pead tööle pannud ning uuendusi või Tootsi moodi "sisteeme" majja toonud. Uusi pakkumisi tehakse nii vanadele kui ka uutele klientidele.

"Masseerija alustab varsti tselluliidimassaažiga," toob Kadri näite. Järgmine suurem plaan on seotud SPA paketi kokkupanemisega. "Tegutseme ju ikkagi spordimaja katuse all. Aga mõned ujula kasutajad küsivad siiani, et kus asub ilusalong," tunnistab naine.

Seepärast planeeritakse järgmist päevapakkumist: klient saabub kohale hommikul ning veedab ujulas ning salongis vähemalt 4-5 tundi.

"Kõigepealt saab soovija rannavarustuse ning läheb edasi sauna või basseini. Siin salongis tahame pakkuda kehahooldust ja laavakivi massaaži," loetleb ta. Sellele järgneksid teenused jalgadele, kerge eine ning juuksehooldus.

Tabasalu Ilusalong

  • Salong alustas oma tegevust 13. mail 2002. aastal.
  • Kasutatakse muulhulgas tooteid Matis, Phytomer, Anesi, Wella, Lòreal, Goldwell, Schwarzkopf, Kemon, Alessandro, Gelish, jne.
  • Avatud kõikidel nädalapäevadel (v.a. riiklikud pühad) kell 9-20.
  • Vaata lisa ka: www.tabasaluilusalong.ee.