2012. aasta algas aga suure pauguga. Tallinnas ja Maardus näitasid Tabasalu poisid, mis puust nad tehtud on. Männiku sisehallis toimunud turniiril Tali Cup 2012 võitsid meie 2002. aasta poisid 2. koha. Kui Tali Cupi koht võideti küllaltki tasavägise võistluse järel, kus võidud ja viigid jagunesid umbes pooleks, siis juba järgmisel turniiril Maardu Cup 2012 tegid meie poisid puhta töö.

Maardu karikaturniirile sõites rääkisid poisid juba kullast, justkui oleks tunnetanud oma võimekust ja tugevat meeskonnavaimu. Turniiril osalesid Tabasalu JK kardetuimad vastased FC Maardu ja FC Everest, kes edestasid Tabasalut Eesti meistrivõistlustel. Poolfinaalis alistas Tabasalu Everesti 3:0 ja finaalis Maardu 3:0, kusjuures Maardule ei olnud enne finaali löödud ühtegi väravat. Kokkuvõttes võitis Tabasalu kõik mängud ülekaalukalt ja turniiri parimaks mängijaks valiti Tabasalu meeskonna poiss Ralf Vetsa.

Samal nädalavahetusel korraldas Tabasalu jalgpalliklubi oma turniiri, Tabasalu Cup, kuhu oli osalema kutsutud kuus võistkonda 2003. aasta poistega. Lisaks Maardule osutus edukaks ka meie enda korraldatud turniir. Tabasalu oli esindatud kahe võistkonnaga, kellest üks sai ühe võidu ja ühe viigiga 5. koha ja teine võitis turniiri nelja võidu ja ühe viigiga. Kokku lõi Tabasalu võitjameeskond 26 väravat ja turniiri parimaks ründajaks sai meie Robin Sarapik.

Tulemas on mitmeid turniire, kuid eriline tähelepanu on suunatud kevadel algavale Eesti meistrivõistluste võistluste mängudele. 2011. aasta kolmas koht oli küll hea, kuid sel hooajal on sihid kõrgemad.

Samas on võistkonna treener Risto Sarapik öelnud, et poistele peab jääma eelkõige mängulust ja rõõm sporditegemisest, küll see lõpuks tulemustes kajastub.