Senisest suuremas telgis kohtusid rohked laadakülalised nii juba tuttavate kui uute müüjatega, tuju aitasid kõrgel hoida igal pooltunnil üles astunud kohalikud lauljad ja tantsijad. Traditsiooniliselt oli kohal ka reibas jõuluvana.

Müügiks pakuti peamiselt omavalmistatud käsitööd ja jõululauale sobivaid toidukaupu, loomulikult olid saadaval ka kaunid jõulukuused ning värskeltküpsetatud pannkoogid jaheduse ning tühja kõhu peletamiseks.

Käesoleval aastal toimus jõululaada eelõhtul ka heategevuslik talvekontsert, mille peaesinejaks olid Tanel Padar ja Tarvo Valm oma suurepärase akustilise kavaga. Enne neid astus üles kohalik andekas noortebänd Funkoes, keda vallaelanikel on olnud võimalus kuulata muuhulgas ka Tabasalu JazzFestil mõned aastad tagasi.

Talvekontserdi ja heategevusliku jõululaada tulemusena kogusime lahkelt vallarahvalt kokku ligi 2000 eurot heategevusraha, mida kasutame vähekindlustatud perede abistamiseks ja andekate noorte arengu toetamiseks.

Suure panuse eest kontserdi ja jõululaada õnnestumisse täname oma rohkeid koostööpartnereid: Harku vallavalitsus, Actual Print, Cramo Estonia, European Storage Equipment, ELKE Auto, Extrahaus, Factory Advertising, Finmax, Homeyard, Karumaa, KMA, Merx, Osvald Catering, Reijo Metsaoja, Securitas Eesti, Tabasalu spordikompleks jt. Täname ka kõiki esinejaid ja laadalisi, kes leidsid aega kohale tulla ja anda oma panuse piirkondlikku heategevusse.

Heategudega jätkab Tabasalu Lions klubi ka järgmisel aastal ning väga oodatud on kõigi vallaelanike ja ettevõtjate panus - olgu siis hea teo või rahalise panuse vormis (MTÜ Tabasalu Lions klubi heategevuskonto number on 10220085249012).