Kabetama oli kogunenud neliteist mees- ning kuus naisvõistlejat. Tasavägistest kabelahingutest väljusid võitjatena meestest Kaarel Ots Koogi Küla ning naistest Eneli Kaasik Juula Külaseltsi võistkonnast.

Võistkondlik paremusjärjestus selgitati kolme parema kabetaja punktide summeerimisel, kus paremateks osutusid külade võistkonnad. Esikoha saavutas Juula Külaselts, järgnesid võistkonnad Maarja- Magdaleena ja Koogi Küla. Lauatennises oli parim võistkond Tabivere Gümnaasium Tabivere Aleviku ja OÜ Äksi Puhkemaja ees.

Individuaalselt saavutas meestest esikoha Erlend Kesa ja naistest Kadi Kesa, kes mõlemad esindasid Tabivere Gümnaasiumi võistkonda.

Sisekergejõustikus võisteldi kolmes vanuseklassis ja kolmel alal. Tütarlastest võitis kõik kolm ala Jaanika Unt Koogi Külaseltsi ning poistest Raido Raudsepp OÜ Äksi Puhkemaja võistkonnast. Samuti võitis meestest kolm ala Kristjan Rosenberg Vallavalitsuse ning naistest Kaija Jõeveer Gümnaasiumi võistkonnast.

Meesveteranidest olid parimad ringijooksus Kaido Kriit Jalgratturite võistkonnast, paigalt kaugushüppes Indrik Unt Juula Külaseltsi ning topispallitõukes Toomas Rosenberg Vallavalitsuse võistkonnast.

Naisveteranidest olid tublimad kahel alal Erika Lill Gümnaasiumi ning ringijooksus Katrin Kaalep Juula Külaseltsi võistkonnast. Kergejõustikus olid kolm paremat võistkonda Juula Külaselts, Gümnaasium ning Vallavalitsus.

Pärast esimest etappi asus võistkondlikult juhtima Tabivere Gümnaasium 31 punktiga. Teisele positsioonile asus kaks alavõitu saavutanud Juula Külaseltsi võistkond 31 punktiga ning kolmas on OÜ Äksi Puhkemaja 27 punktiga.

Järgnevad Vallavalitsus 26, Maarja-Magdaleena küla 23 ning võrdselt 17 punkti on kogunud Tabivere Aleviku, Koogi Külal ja Jalgratturite võistkonnad. Valla talimängude I etapil osales 77 võistlejat ning punkte kogusid 9 võistkonda. Võistluste juhend, info ja protokollid asuvad Tabivere rahvaspordiklubi koduleheküljel aadressiga: http://sport.tabivere.net Talimänge jätkatakse II etapi võistlustega 19. jaanuaril Maarja-Magdaleena põhikoolis algusega kell 10.00, kus on kavas koroona, paarisvõrkpall ning laskmine. Buss transpordiks Maarja-Magdaleenasse väljub Tabivere vabaajakeskuse eest kell 9.15.