Jaanitulele tuleb rahvast nii oma vallast kui ka mujalt, ka sel korral oli palju osalejaid. Juulis toimus ühine simman Rõngu taidlejatega Vooremäel. Seal jäi kõlama soov taastada jaanitule traditsioon Vooremäel. Kokkuleppel on selleks päevaks 21. juuni.

Taasiseseisvuspäeva tähistas Puka rahvas sel aastal juba kuuendat korda öölaulupeoga. Külalisituli Tartust, Tõrvast ja Sangastest. Suur tänu kõigile osalejatele, külalistele ja pealtvaatajatele. Sel suvel on meil tõeliselt vedanud ilmaga, ükski pidu ei toimunud vihmaga.

Viimati oli kõigil huvilistel võimalus külastada madude ja krokodillide näitust. Näitus toodi Saksamaalt. Nad lubasid ka järgmisel suvel tulla, kuid siis juba uute üllatustega. Selle suve sündmustele paneb punkti laupäeval toimuv valla kergejõustikupäev, kus on alati palju osalejaid.

Aitäh teile, taidlejad, külalised ja pidulised, et aitasite sisustada meie suviseid sündmusi. Tulekul on uus taidlushooaeg. Uueks hooajaks on remonditud Aakre rahvamaja saalid ning kohalikel inimestel avanevad head võimalused tegutsemiseks.

Tuleval suvel laulavad meie koorid juba Tallinnas laulukaare all. Jõudu teile laulude õppimisel!