Pronksmedali võitsid Merit Kihuoja, Mart Lemmik, Siim-Sander Pihu ja Sander Salusoo. Suvemängude hõbemedali võitis meie Disc-golfi võistkond koosseisus Lennart Sünt- Mengel, Argo Mengel, Madis Kiin, Ardo Vakk ja Karel Tölp. Petanki võistkond pidi leppima suvemängudel neljanda kohaga, kuigi võisteldi hästi ja võideti alagrupp. Poolfinaalis kaotati hilisemale võitjale Tõstamaa vallale ja mängus kolmandale kohale tuli tunnistada Halinga valla paremust. Petanki mängisid Katrin Valk, Arvo Nairis ja Madis Kiin.

Orienteerumises tulid suvemängude võitjaks Terje Vilberg ja Ergo Enn. Orienteerumises võistkondlikult saavutati kuues koht. Naiste võrkpallis saavutati suvemängudel tubli viies koht ja meeste võrkpallis pidime leppima seitsmenda kohaga. Kergejõustikus saavutas meie valla võistkond kuuenda koha. Individuaalselt tuli kolmekordseks suvemängude võitjaks Juta Lemmik - kaugushüppes, 100m ja 400m jooksus.

Kahekordseks suvemängude võitjaks tulid Triin Taveter - 800m ja 1500m jooksus, Anu Taveter - 400 m ja 1500m jooksus, Karl- Sander Sempelson - kaugushüppes ja 400m jooksus, Gätriin Gerlein - kettaheites ja odaviskes. Lisaks võitis Gätriin Gerlein pronksmedali kuulitõukes. Annely Lihtne võitis hõbemedali kaugushüppes, odaviskes ja kettaheites. Kairit Paju võitis hõbemedali 1500 m jooksus ja pronksmedali 800m jooksus. Alo Pendin võitis hõbemedali kettaheites ja pronksmedali 800 m jooksus. Lisaks võitsid hõbemedali veel Janeli Paiba, Silver Salusoo ja Oliver Kask - vastavalt kuulitõukes, 3000m jooksus ja 400m jooksus. Pronksmedali võitsid Triin Kihuoja ja Sander Salusoo 1500m jooksus. Kergejõustikus parema võistkondliku koha saavutamist takistas asjaolu, et meeste arvestuses arvesseminevast 20 tulemusest suutsime täita ainult 13.

Jahilaskmises tuli meie valla võistkond kümnendale kohale. Ainuke ala suvemängudel oli köievedu, kus me ei suutnud võistkonda välja panna. Vaatamata sellele saavutas Tahkuranna valla võistkond suvemängudel omas grupis üldkokkuvõttes ülekaaluka võidu.

Suur tänu kõigile eduka esinemise eest suvemängudel ja kohtumiseni juba järgmistel võistlustel.