Selgus, et pealikuks on seal meie valla mees Ivar Kaldasaun, kes oli nõus meid abistama ja jagama juhtnööre edasiseks.

Moodustasime MTÜ Tahkuranna Priitahtlik Pritsumeeste Ühing.

Pääseteamet annab meile tuletõrjeauto ja kogu varustuse, mis kuulub ühe pritsumehe varustamiseks kaasaegse riietuse ja tehnikaga. Väljaõppe ja sireen sõidukijuhi koolituse annab meile riigi kulul pääseteamet.

Komando hakkab paiknema Võistes ja pesapaigaks valisime Võiste Rahvamaja. Nimetatud rahvamaja on olnud ju ajalooski pritsumeeste majana kasutusel.

Kellest saab pritsumees? Pritsumeheks saamiseks on vaja pöörduda loodud ühingu poole. Anname soovijale ankeedi, kuhu on vaja 2 passipilti. Nõutud on ka kehtiv tervisetõend (see on neile, kes tahavad aktiivseks pritsumeheks saada).

MTÜ-sse astumiseks on sisseastumismaks 10 eurot ja aastamaks ka 10 eurot.

Pritsumeestega võib liituda igaüks, kes tunneb, et koos saame üle igast mäest. Kõik osalised ei pea olema ju pritsumehed. Oodatud on ka muusika- ja kultuuriinimesed.MTÜ-sse on oodatud ka noored motosportlased ja spordihuvilised. Motosportlasi saab kasutada metsa eksinud inimeste otsingutel. Tegevust hakkab olema kuhjaga, tulebvaid ise olla aktiivsem ja astuda MTÜ TahkurannaPriitahtlikud Pritsumeeste Ühingu liikmeks.Tänaseks on oma sooviavalduse esitanud juba 18 vallakodanikku.

Olete kõik oodatud ja turvalist kevadet Teile!

Info: e-mail:tahkuranna.pritsumehed@gmail.com
telefon: +37256266839.

Lugupidamisega asutajaliikmed:
Peeter Henning, Taivo Luik ja Tony Võsanurm