14. jaanuaril osales lastekoor maakondlikul proovil Põlvas, kus mentoriks oli Elo Üleoja.

14. jaanuaril toimus maakondlik matemaatikaolümpiaad. Osalesid Ergo Säärits, Maria Medvichuk, nende juhendaja on õp. M. Tamm ja Hendrik Varul ning Fred Varb, nende juhendaja on õp. A. Tamm.

22. jaanuar toimus maakondlik eesti keele olümpiaad.

Osalesid Liisi Tamm, HeneKreete Hoop, KarlJohannes Lehtmäe, Hendrik Varul, Sandra Haar, Helena Kukk. Laste juhendaja on õp. E. Kambrimäe.

24-28. jaanuarini olid meil külas Narva 6. Kooli ja Narva Kesklinna Gümnaasiumi 20 õpilast koos õpetajate Vladimiri ja Irenaga. Narvakad õppisid koos meie kooli 6. 7. 8. ja 9. klassi õpilastega eesti keelt. Koos meie õpilastega külastasime Tartus 4D kino ja nautisime Auras veemõnusid. Käisime Otepääl vaatamas juunioride suusatamiseMM, osalesime viktoriinis, kus olid võistkondades nii narvakad kui ka meie õpilased. Ja kohtumine lõppes diskoga. Meie ja Narva õpilastele meeldis see nädal väga ja kõik ootavad huviga taaskohtumist, seekord siis Narvas.

26. jaanuar külastasid algklassid Põlva Kultuurimajas Rakvere teatri etendust “Kaval Ants ja Vanapagan”

28-29. jaanuaril toimus nooremate NK ja KT laager Oraval. Laagris osalesid Edith Varb, Liisi Tamm, NeleLiis Väise, Ats ja Artur Varul ning Erik Patrik Hainsoo. Kodutütred õppisid kunstnikuks, tantsijaks ja nobenäpuks. Tehti fimoehteid, järjehoidjaid, mängiti seltskonnamänge, läbiti taksitusrada, möllati lumes ja tantsiti diskol ning noorkotkad õppisid kodumaatundja ja matkaja tarkusi.

29. jaanuaril toimus Põlvas lauatennisevõistlus.

Võistlemas käisid Saimon Pannik (4 võitu), Märt Hõlst (3 võitu), StenMarius Pannik (2 võitu). Auhinnalistele kohtadele kahjuks ei tuldud.

2. veebruaril käis näitering lasteaia “Sipsik” sünnipäevapeol esinemas näidendiga “Jõulupidu raamaturiiulist”. Laste juhendaja on õp. E. Kambrimäe.

2. veebruaril osalesid meie kooli õpilased Saverna RMTKs noorsookirjanduse arutelul koos õp. E. Kambrimäega. 4-6. veebruaril toimus Harju maakonnas Arukülas D klassi käsipallivõistluste EMI etapp, kus osales ka Silver Haar, võistlus jätkub maikuus Tartus. Juhendaja õp. A. Karpats

5. veebruaril käis bioloogiaolümpiaadil Fred Varb, kelle juhendaja on õp. K. Hirv.

9. veebruaril toimus 6.-7. klassi poiste korvpallivõistlus Räpinas.

Mängisid Kevin Kurik, Mihkel Varul, Sten Väise, KarlJohannes Lehtmäe, Egert Säärits ja Jakob Varul. Poisid saavutasid III koha viie võistkonna hulgast. Laste juhendaja on õp. A. Karpats.

11. veebruaril toimus Põlvas NK ja KT laskevõistlus.

Võistlemas käisid Liisi Tamm, Helena Kukk, Sandra Haar, Maria Medvichuk, KarlJohannes Lehtmäe, Egert Säärits, Fred Varb ja Ergo Säärits. Võistkondlikult saavutasid tüdrukud 4. koha 9 võistkonna hulgas ja poisid 8. koha 20 võistkonnast.

11. veebruaril käis 9. klass koos klassijuhataja M. Tammega Tartus Intellektika messil, kus saadi teadmisi edasiõppimisvõimalustest.

14. veebruaril toimus koolis SÕBRAPÄEV. Päeval oli avatud postkast sõpradele kirjade jaoks. Valiti kooli kõige sõbralikum poiss ja tüdruk, kelleks algklassides oli Kerttu Haljaspärg ja Valter Kuld ning vanemates klassides oli kõige sõbralikum tüdrukMariaMedvichuk ja poistest Ergo Säärits. Üritust viis läbi õp. M. Tamm.

16. veebruaril toimus Põlvas saalijalgpalli võistlus.

Mängisid Märt Hõlst, Fred Varb, Hendrik Varul, Egert Säärits, Ergo Säärits, KarlJohannes Lehtmäe ja Hardi Häelme. Saavutati 6. koht. Laste juhendaja õp. A. Karpats. II ja III klass käis sellel aastal 2 korda Pühajärve ujulas ujumist õppimas.

23. veebruaril toimus koolis Eesti iseseisvuspäevale pühendatud aktus. Avakõne pidas direktor L. Luiga. Kontserdil laulsid Liisi Tamm, HeneKreete Hoop ja lastekoor ning luuletusi lugesid Helena Kukk ja Maria Medvichuk.

27. veebruaril toimuvadMoostes lauatennisevõistlused, kus osaleb ka meie kool.