Mõningat tagasisidet:

""Täitsa lõpp" kujutab endast humoorikas-jaburat ning campi ja üle võlli keeratud kompotti müstikast, veidrusest, mustast huumorist ning ohtratest vihjetest mitmesugustele teistele Eesti filmidele (nt "Tulnukas"). Mõnus oli ka filmi läbiv positiivne ja värvi-päikese-rohke toon - asi, mida enamus kodumaa filme püüavad kramplikult vältida."

-filmiblogija Full Metal Metsavana

"Alguses oli küll norimistuju, kui filmis pärast põhjalikku Viljandi järves ujumist oli tüdrukul telefon, millele ta ema sai helistada... Aga lõpupoole oli nii põnev, et muretsemine selle pärast, kas film ikka lõpeb jalgpalli alguseks ära, jäi natuke tagaplaanile. Lõputiitrite katteks kõlas saalist üksmeelne aplaus, ilmselt jõudis see saali, et asi oli mõnuga tehtud."

-Contra Urvastest

"Kui viimasel kümnendil on Eestis tehtud filmide üle vingutud, siis n-ö eesti rahva enda tehtud film andis positiivse tulemuse. Eestlane oskab iseenda ja ümbritseva suhtes lausa hollywoodlikult irvitada."

-Inna-Katrin Hein Tallinnast

MTÜ Kinobussi korraldatav projekt Filmitalgud kuulub Euroopa Kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi ja toimub Eesti Film 100 raames. Projekti eesmärk on kogu ühiskonnaga teha üks ühine film ja suur kingitus Eesti filmi 100. juubeliaastaks - 2012 on ametlikult Eesti Filmi Aasta.