Korvpallinaiskond koosseisus Kristel Talv, Laura Jõgisoo, Anneli Lebert, Annaliisa Korzets, Karola Adoson, Maria Metsaorg, Grete Vahter, Sandra Tael ja Gerda Kirpson saavutas kuuenda koha, maletajad Kerttu-Lisett Parik, Arno Nokkur, Tiina Põlendik, Tõnu Kalvet ja Alfred Indrikson tulid 13. kohale.

Kabetajad Melian Heinsaar, Aksel Heiskonen, Riina Hein, Sten Andra ja Kalle Hein saavutasid 14. koha ja suusatajad Amanda Kaijanen, Andre Kuriks, Andero Kuriks, Koit Gert Horm, Karli Veelain, Villu Toom, Andres Pak, Indrek Pak, Raivo Laanemets, Tõnis Kristal, Kuldar Aavik ja Ermo Veelain 18. koha.

Suusatajaid oli erinevates võistlusklassides osalemas ligi 900. Meie parimatena saavutasid tihedas konkurentsis Andero Kuriks 9., Karli Veelain 11., Amanda Kaijanen 12. ja Koit Gert Horm 12. koha. Kogu XII Eestimaa talimängude protokolliga saab tutvuda www.joud.ee

Tänu ka meid sõidutanud bussijuhile Raivo Kivile, Andro Kuriksile ning Valdur Kalmele ja Kose Ehitusele, kes meile lahkelt oma bussi kasutada andis. Samuti kuulub meie tänu Haanja Milla lahkele pererahvale, kes meid majutasid ja toitlustasid. Erilised tänud Kose vallavalitsusele, kes meile võistlusest osavõtu võimaldas.

Loodan Kose spordirahvaga jälle kohtuda Eestimaa valdade suvemängudel Karksi- Nuias, mis toimuvad 29.-30. juunil.