Eramajade kategoorias oli parim Peeter Matson, kes puhastab Nõmmel Põllu tänav 29 juures. Nagu nõmmekad ise ütlesid, et just nimelt tänu Peetrile on Põllu tänav ka sel lumerohkel talvel kahesuunalise liiklusega ja kõigil on ruumi ka oma autot parkida. „Peeter Matsonit võiks võrrelda Kristina Šmiguniga, kes tegi trenni iga ilmaga ja mida rohkem lund sadas , seda raevukamalt Peeter lund murdis,“ ütles Matsoni majanaaber Kalle Kask. Peeter Matsonit premeeritakse samuti kinkekaardiga.

Eripreemia otsustati anda Lasnamäe, Valge tänav 18 majahoidjale, kes hoiab korras üheksa maja esised. „Tema kohta kirjutati isegi kiiduluuletus.“ Vara tõuseb meie Inna, sest tal aeg on tööle minna. Mõnikord on see kell neli, siis kui sadanud on lumi….jne“. Salmi kirjutamiseks sai KÜ esinaine inspiratsiooni majahoidja eeskujuliku tööst. Tänukiri ja preemia anti üle reedel, kui toimus Lasnamäe elanike kohtumine linnapeaga.

Ja teise eripreemia sai Tamara Rjabova Põhja–Tallinnast, kes on KÜ Tuulemaa 23. majahoidja. Tema hoolitseb lumekoristamise ja libedusetõrje eest nii õuealal kui ka majaesistel kõnniteedel. Tema hooldatav ala asub Tuulemaa ja Kari ristmikul ning seal liigub palju rahvast. Tänu Tamara Rjabova usinale tööle ei pea jalakäijad libedatel tänavatel ukerdama.

Konkursi „Tallinna linna lumemurdja“ eesmärgiks oli välja selgitada ning tunnustada Tallinna linnas tegutsevate ühistute ja erakinnistutel töötavaid eeskujulikke majahoidjaid, kes lumetõrjumisega edukalt hakkama saavad. Kandidaate konkursile „Tallinna linna lumemurdja“ võisid esitada kõik linnaelanikud.