Jõulubasaari peamine ülesanne on koguda raha heategevuseks ja kogu tulu läheb Eesti laste heaks. Üritus on igal aastal laienenud ning eelmisel aastal saadi tuludest kokku ligi 25 000 EUR. Kogu summa jagati  Keila SOS Lasteküla ning taotluste alusel valitud lasteorganisatsioonide projektide vahel. IWCT on juba viiendat aastat järjest toetanud ristivanemana ühte Keila SOS Lasteküla peret, aidates tasuda igapäevaseid majanduskulusid ja pakkudes toetust muude vajalike ostude sooritamisel. Osa kogutud tulust annetatakse ka sel aastal mitmele taotluste alusel valitud projektile.

"Seitsmes järjestikune üritus on minu arvates suurepärane näide sellest, et inimesed tõesti soovivad toetada ja head teha," märgib Tallinna Rahvusvahelise Naisteklubi presidendi KT Arja Lerssi-Lahdenvesi. "Möödunud aasta Jõulubasaar lõi ainulaadse õhkkonna ja tänu suurele abistamissoovile kogusime Eesti laste heaks märkimisväärse rahasumma," jätkab Arja Lerssi-Lahdenvesi.

Jõulubasaar on paljudele väikestele ja ka suurematele jõulude ootajatele suurepärane advendiaja avalöök. Lisaks rahvusvahelistele tootedele meelitab paljusid külastajaid kohale ka Jõulubasaari loterii, kuhu paljud ettevõtted ja eraisikud on väärtuslikke võite välja pannud. Selgi aastal ootavad võitjaid eksklusiivsed auhinnad.