Tänapäevani kõlavad selles majas laste lõbusad hääled ja naer. Paljud las­teaia lõpetajad toovad meile oma lapsi ja lapselapsi!

Soojade sõnadega meenutame endi­seid lasteaia juhatajaid Marina Toma­sovat, Niina Epšteini, Jelena Kriven­kot, kes on lasteaia heaks suure-suure panuse andnud.

Alates 2002. aaastast on lasteaia di­rektoriks Marina Blitsõna, kes juhib asutust koos õppealajuhataja Jelenaga Haponeni ja majandusala juhataja Na­dežda Gavrišiga.

Praegu on lasteaias11 rühma, 3 neist on sõimerühmad ja 1 ööpäevarühm. Viimane tuleneb lasteaia eripärast ja paljudele vanematele on sellist teenust väga vaja.

Meie teiseks eripäraks on eesti keele õpetamine. Lasteaias asub Integratiooni ja Migratsiooni Sihtasutuse „Meie ini­mesed” toetusel töötav eesti keele Me­toodiline keskus, kus õpivad nii lapsed kui täiskasvanud. Keskuse juhataja on lasteaia eesti keele õpetaja-metoodik Lea Maiberg.

Lasteaia kolmas eripära on see, et 2008 aasta detsembris liitus lasteaed Tervist Edendavate Lasteaedade võrgustikuga.

Lasteaia tähtsamad väärtused on: ter­vis, turvalisus, tolerantsus, avatus, mees­konnatöö ning muidugi laps ja pere­kond.

Lapsevanemad on meie sõbrad ja partnerid: tugevad isad aitavad rookida lund, vanemad osalevad tegevustes, üri­tustel ja näitustel. Selline koostöö toetab perekonna ja ühiskonna väärtusi.

Traditsiooniliselt süütab direktor las­teaia sünnipäevapeol küünlad ja saali tuuakse suur õunakook, mille on küp­setanud peakokk Ljudmila Melnikova, lapsed laulavad lasteaia hümni muusika­õpetaja Larissa Leimani juhtimisel.

Palju õnne Lasteaed!

30.03. – 11.04.2011 ootame teid Tallinna Tähekese Lasteaia laste korraldatud näitusele Mustamäe Kaja kultuurikeskusesse.