Kokad said ülesandeks koostada piduliku lõunasöögi, mis koosnes pearoast ja desserdist, lähtudes eestimaisest traditsioonilisest toorainest. Nooremad valmistasid pearoa sea kaelakarbonaadist ja desserdiks valmistasid lumepallisupi. Vanemad kokaõpilased valmistasid pearoa sea kaelakarbonaadist ja veisemaksast ning desserdiks tuli teha vene balletiartisti Anna Pavlova nime järgi kutsutav Pavlova maiusroog.

Kelnerid alustasid testiga, siis katsid test kooli aatriumisse abilaua ja laua, teenindasid samas igaüks kahte klienti, voltisid salvrätikuid, tegid täpsusvalamist ning segasid lõpuks alkoholivaba tervitusjoogi.

Noorem vanuserühm

1. Karl Mäe (juhendaja Diane Sarapuu-Kelder)
2. Laura Murd (juhendaja Diane Sarapuu-Kelder)
3. Erki Püvi (juhendaja Dina Aarma)

Vanem vanuserühm

1. Sofia Vakulich (juhendaja Ljudmilla Koltšenko)
2. Artjom Skvortsov (juhendaja Irina Horošihh)
3. Argo Kuusik (juhendaja Küllike Varik)

Peaauhinna, Kitchenaid vahustaja, võitis kõige rohkem punkte kogunud Sofia Vakulich.

Kuldne Kulp toetajad olid LM keskus OÜ, Metos AS, Pinus AS, Akelaks OÜ

Teko Kelnerit aitasid läbiviia: Meira Eesti OÜ, Jääajakeskus, Jungent Estonia OÜ.