Meie klienditeenindus on alati kiire ja kauba tarneajad on lühikesed. Oleme suutnud luua lihtsa kaubanduskeskkonna Internetis, kust iga sõiduki omanik leiab endale sobilikud rehvid paari klikivajutusega. Oleme leidnud endale palju püsikliente Harjumaalt, Tartumaalt, Pärnumaalt, Viljandimaalt, Valgamaalt, Ida-Virumaalt ja isegi Venemaalt.

Sellest aastast teeme koostööd „Liisi järelmaksu" teenusega, seega saab rehvid soetada ka järelmaksuga. Lisaks pakume rehvivahetust Tallinnas, Tartus ja Valgas oma rehvivahetuspartnerite juures.

Ega tali taeva jää!

Talv aga vaikselt läheneb ja praegu on paras aeg hakata tasapisi talverehvide peale mõtlema. Heitke pilk oma garaažis olevatele talverehvidele, mustrisügavus peab olema talverehvil vähemalt 3 mm ja suverehvil 1,6 mm. Vaadake üle rehvistruktuur, et ei oleks mõlke, muhke jne. Rehvi elueaks peetakse kuni 8 aastat, pärast seda võib rehv muutuda väga ohtlikuks.

Rehvide ladustamisel koos velgedega soovitaks rehvirõhku juurde lisada 0,5 baari, kuivõrd rehvi seismisel rehvirõhk väheneb. Rehvid peavad olema garaažis paigutatud kuiva, puhtasse ja päikesevabasse kohta. Lisaks soovitaks uued rehvid paigutada sõiduvahendi tagumisele teljele, sest suurem koormus autol on tavaliselt esiosas.

Talverehvide kasutamine on Eestis kohustuslik 1. detsembrist kuni veebruari lõpuni.

Millised talverehvid valida - kas naast- või lamellrehvid?

See küsimus on alati autojuhtidel aktuaalne. Rehvide valikul tuleks kindlasti mõelda, kus antud sõiduk kõige rohkem liigub, kas maapiirkonnas, rohkem maanteel või ainult linnas.

Naastrehvi peavad eestlased jätkuvalt kõige turvalisemaks rehviks, kuid ei saa mainimata jätta, et viimasel ajal on välja tulnud väga palju häid lamellrehve, nii Goodyear'ilt kui ka Bridgestone'ilt. Et vältida närvipinget talverehvide hindade, saadavuse ja tarnete suhtes, soovitaksin rehvid soetada juba täna.

Reff.ee soovib omalt poolt meeleolukat rehvide soetamist, ladusat rehvivahetust ja turvalist liiklemist.