Kontserti kuulates tegi rõõmu see, et kavva oli võetud ka rahvamuusikast tuntud palasid – „Kaerajaan“ ja „Põispill“. Tore oli jälgida, kuidas õpetajad Tiina Malkov ja Riina Lõhmus ka ise muusikapala ettekandmisel kandlel ja jauramil kaasa lõid.

Lauluõpetaja Külli Ovir paistis silma oma entusiastliku dirigeerimisega ning pisemadki laulutüdrukud ansamblist Mummud jälgisid tema käeviipeid suurte silmadega. Neidude ansambel Pahh on varemgi silma jäänud erinevatel vallaüritustel, kus nende laul on kõlanud soojalt ning emotsionaalselt. Solist Mailiis Vosmani esinemine „Vitsalaulus“ oli tore üllatus kuulajatele. Neid tüdrukuid tasub meeles pidada! Kindlasti pakuvad nad ka tulevikus meeldejäävaid kontserdielamusi.

Sama tublid on ka Rae valla tantsulapsed, kellest noorematel tuli kenasti välja „Las käia see tants“ ja „Päkapikkude tants“. Tore oli ka „Päkapikkude galopp“ õpetaja Linda Pihu juhatusel. Nii palju punaste mütsidega päkapikke polnud ammu näinud!

Neidude esituses saime näha õpetaja Liis Timuska tantsuseadet „Diva“ rühmale Flow, õpetaja Marleen Hiiekivi oli seadnud tantsurühmale Aruba tantsu „Talk to my hand“. Mõlemad neidude esitused olid väga nauditavad. Hea on näha nii plastiliselt liikuvaid noori ja rõõmu teeb andekate tantsupedagoogide rohkus Rae Huvialakoolis.

Kontserdi lõpetaski lavatäis lapsi liikumisrühmast Mixit – saabaste ja kummikutega! –, kes tantsisid-laulsid meeleolukalt „Suurt sussi“. Selle tantsu oli publikule vaatamiseks seadnud õpetaja Anli Vahesalu.

Saalis sai näha ka kunstiõpilaste joonistusi ja maske, mis olid valminud õpetaja Marje Tahki juhendamisel.

Tänada tuleb aga kõiki Huvialakooli õpetajaid ja esinejad, sest nii ühtlase tasemega ja pika eeskavaga kontserti pole ammu nautida saanud. Jõudu kõigile!