"Esimese võidu noppisime Sillamäelt küll ära, aga laupäeval tuleb hoopis teistmoodi mäng Kuressaare vastu, kellega pole see hooaeg kerge olnud kellelgi," ütles Marko Kristal. "Proovime võtta kaasa Sillamäelt head emotsioonid ja ka kodus võiduarve avada."

Kui võõrsil Sillamäe vastu orienteeris Tammeka end vastavalt vastasele ja tegeles peamiselt kaitsetööga, siis Kuressaare vastu tuleb enda favoriidiseisust tõestada ja rünnata. Kaitsetöös vilunud saarlased on aga varmad kasutama ka tartlastele tuttavat relva ehk vasturünnakuid.

"Pärast eelmist mängu on näha, et vastane on tõusuteel, aga ka meie pole alla andnud. Meil on probleeme koosseisuga, kuid ka see on osa jalgpallist," sõnas saarlaste loots Sergei Zamogilnõi.

"See nädal on meie jaoks olnud väga raske, kes on haige, kes vigastatud. Raskustest hoolimata läheme me Tartusse Tammekale lahingut andma," lisas mängija Kaarel Saar.

Ehkki mängukeelu all ei ole Kuressaarel kedagi, peab Zamogilnõi taas nuputama, kuidas leida asendused mitmele vigastatule. Viimastel nädalatel on traumaga kimpus olnud puurilukk Priit Pikker, kuid positiivse üllatusena on teda edukalt asendanud vaid 17-aastane Riido Reiman.

Vaadates eelmisse hooaega, siis võiks Kuressaare Tammekat üsnagi sobivaks vastaseks pidada. Kui esimesed kaks mängu kaotati 2:3 ja 0:2, siis hooaeg lõpetati 3:2 ja 2:0 üleolekuga. 

Pilet kohtumisele maksab 2 eurot, alla 18-aastastele 1 euro. Vaheajal esinevad tantsutüdrukud, toimub penaltilöömisvõistlus pealtvaatajatele ja maasturi Dacia Duster ning Lõuna-Ameerika koondisereisi vaheloosimine.