Teisipäev on jalutuskäikude päev, mis lõpeb Tamme mõisa endises hoones asuvas pubis, Jätkuvad traditsioonilised üritused ja nagu ikka, toimub alati ka midagi uut.
Varasemate aastate ettekandepäevadel, kohtumistel ja vestlusringides kuuldut saab meenutada teisipäeva õhtul toimuvas Tammelinna teemalises mälumängus. Osaleda saab nii üksi kui 2-4 liikmelistes võistkondades, muusikalist meelelahutust pakub Anneli Vilbaste.
Juba täna õhtul saab mälumängu tarbeks teadmisi värskendada, sest linlastega kohtub ajaloolane Hillar Palamets.
Mälumängu järgselt on Tammelinna eluolust huvitatutel hea võimalus asutada ka Tammelinna selts.

Tegevusi jagub erinevas vanuses ja erinevate huvidega tartlastele ning ka Tartu külalistele. Valikus on Tammelinna minevikku ja olevikku käsitlev ajalookonverents ning põnevaid katsetusi ja kogemusi pakkuv teadlaste öö. Avatakse näitusi, toimuvad kontserdid ja kultuuriloolised jalutuskäigud, heategevuslik laat, lastele mängutunnid ja meisterdamine ning täiskasvanutele orienteerumismäng.
Perepäevad on Tõrukese lasteaias ja Tamme staadionil.

Traditsiooniks on kujunenud kohtumisõhtu põlise tammelinlasega, kelleks tänavu on Tartu linna aukodanik Alo Ritsing.

Traditsiooniline on ka tammetõrude kogumine Elistvere Loomapargi asukate talvevarude täiendamiseks. 2008. aastal alguse saanud iga-sügisene heategevuslik kampaania jätkub tänavugi. Tõrusid koguma ja neid Tõrukese lasteaeda viima oodatakse ka teiste linnaosade loodusesõpru. Tublimate mõõduvõtmine toimub üksik- ja grupiarvestuses. Nagu ikka, tänatakse individuaalselt parimaid kooliõpilasi, täisealisi ja eakaid tõrukogujaid ning tublimaid perekondi, sõpruskondi, lasteaiarühma ja klassikollektiivi.

Tartu Linnavalitsuse toetusel on kõik Tammelinna päevade ettevõtmised pääsmevabad

X Tammelinna päevade ajakava vaata www.tartu.ee.