17. nov. kohtuti spordiklubi Marcusega viimase väljakul. Oktoobris peetud koduväljakumängus võitis kodumeeskond teatavasti 76:52. Vastase väljakul olid aga korvirõngastel nagu kaaned peal. Tuli vastu võtta kaotus 72:80. Visketa­bavus oli alla igasugust arvestust. Meeskonna liidrid Sven Pugonen, Raido Villers ja Mihkel Magar tabasid kolme pea­le 20 -st kahepunktiviskest 6 ja 14 - st kolmepunktiviskest 3. Masendav oli ka vabaviskeprotsent. Vabaviskeid teeniti koguni 44, neist korvirõnga läbisid aga ainult 24, mis teeb protsendiks natuke rohkem kui 50. Mitmes mängus on parem olnud ka väljakult kahepunktivisete protsent. Meeskonna pa­rim oli Alo Põldmaa 18 punktiga. Vastastest viskas eelmisel aastal Kalev/Cramos mänginud Kristo Orula 20 punkti.

25. novembril kohtuti kodusaalis Paide Viking Window meeskonnaga.

Mängu esimene poolaeg oli suuremalt osalt üsna tasavägi­ne, siis vastased väsisid ja meie mehed tegid kiirrünnakutest vahe sisse, vaheajaks jäi seis 45:36. Teise poolaja algul oli mäng võrdne, aga vastased kaotusseisu vähendada ei suut­nud ja nii tuli lõpus üsna kergeks kujunenud mängus võit 75:60. Meeskonna parimad olid Raido Villers 24 ja Alo Põld­maa 23 punktiga.

Alo Relli, kes on pidev kodumängude külastaja, kommentee­ris mängujärgselt, et oli pingevaba mäng. Eriti meie meeste poolt - ei punnitatud, tagamehed said palli hästi käima, taba­sid nii kaugvisked kui tehti läbimurdeid. Peremehetseti korvi all ja eriti Sven Pugoneni nutikad söödud lammutasid hästi vastase kaitset. Kaitses käidi vastasele tugevalt peale ja ei lastud neid headele viskekohtadele. Vastaste üks pikkadest sai vigastada ja see kergendas samuti olukorda.

Olukord turniiritabelis on niisugune, et vaatamata veel pi­damata kahele mängule on meeskond kindlustanud koha 1. vahegrupis, kuhu pääseb igast alagrupist 3 meeskonda. See omakorda tähendab, et välja esiliigast enam ei langeta. (1. alagrupi 4 esimest pääsevad otse veerandfinaali, viis viimast selgitavad play -off kohtumistes koos nõrgema alagrupi kol­me paremaga nende vastased). Vahegruppi silmas pidades on kahju Marcusele kaotatud mängust, sest kaduma läks üks võit.

Viimane kodumäng on 9. detsembril seni kõik mängud võitnud Kohilaga, päev hiljem sõidetakse Pärnusse viimase­le 1. ringi mängule.

Maakonna MV II liigas alustas Tamsalu LOS TOROS II kao­tusega võõrsil Rakke noortekoondisele 69:88. Teises mängus alistati kindlalt Simuna Ivaxi II meeskond 91:58. Peale kahte vooru ollakse 2. kohal. Liigas mängib 7 meeskonda, mängi­takse kaks ringi. Medalivõitjad selguvad järgmise aasta jaa­nuari lõpuks.

Pildil: Tamsalu LOS TOROS/Simuna Ixax korvpallimees­konna liikmed. Esireas vasakult: Marek Suits, Argo Höövel­son, Andro Kirsipuu, Alo Põldmaa, Kaspar Põldmaa, Livar Liblik, Märt Tralla, Rainer Tops.

Tagareas vasakult: Kristo Raudam, Sven Pugonen, Joosep Kivimäe, Martin Mardo, Raido Villers, Mihkel Mager, Raul Sinisalu.

Pildilt puudub Karl Vimberg.