I osas
(1-4 episood) kutsume vaatajat romantilisele jalutuskäigule talvisesse parki, kus avaneb vaatajatele selle varjatud võlumaailm. Sajab lund, mässides endasse nii taeva kui maa.
II osas
(5-7 episood) süütame kõigi hinge soojendava leegi ja rändame läbi jäise vaikuse ja tardumuse talverõõmude maailma.
III osas
(8-10 episood) vestame muinasjutu lumest ja pakasest ja nende suurest armastusest, mis pole määratud kestma. Igal talvel kohtuvad nad uuesti, kuni saabub kevad ja sulavad hanged, sulavad nende külmunud südamed veeks. Ja nõnda aastast aastasse-igavesti!
Viimases episoodis
tähistame talvist pidupäeva looduses ja meie endi südametes, et talvele mõeldes ei tunneks keegi meist hinges külmust ja kalkust, vaid soojust ja armastust talvises ilus ja võlus.

Lavakujundus hõlmab jäälava, suurt lava (paikneb jääga samal tasandil), eeslava (lumelava), postamendid, trepid. Lisaks ilutulestikule kasutatakse eriefektina etenduses ka ehedat tuld. Etendus on mõeldud kogu perele.

Lavastaja-koreograaf: Heili Palm Vaikma (Palm Projects tantsustuudio BOA)
Kostüümikunstnik: Heili Palm-Vaikma (Palm Projects tantsustuudio BOA)
Treener-koreograaf: Anne Avingo (Iluuisutamise klubi "Hõbeuisk")
Kunstnik: Lembit Palm (Palm Projects tantsustuudio BOA)
Kunstnik/tehnik: Toomas Vaikma (Palm Projects tantsustuudio BOA)
Heli-ja Valgustehnika: ProTone OÜ
Ilutulestik: Ruf Eesti AS
Tantsuklubi Agneta (Tallinn)
Kivimäe Põhikooli naisrühm (Tallinn)
Gabriele Moe- ja Tantsukool (Pärnu)

Homme, 18. veebruaril on aga Jääfestivali kavas kalapüügivõistlused ja hokilahing.

Kell 12 saab stardi harrastuskalurite jääaluse kalapüügi võistlus, kell 13 aga laste kalapüügivõistlus. 30 esimesena registreeruvat last saavad õnged firmalt Salmo.

Kell 14 algab aga Vallikääru hokiplatsil suur hokishow, mis on pühendatud Eesti jäähoki 80. aastapäevale. Jääle astuvad 4 võistkonda - Allar Levandi võistkond THSK, kus platsile astuvad ajakirjanik Tiit Lääne ja diskor Andres Soo; Pärnu meeskond, mida veab Raimond Melts; Eesti Hokinaised ning Tartu au kaitsev Tartu Rock Hokiklubi, kus löövad kaasa nimekad korvpallurid Tanel Tein, Toomas Liivak, Toomas Kandimaa, Tarmo Kikerpill, Indrek Visnapuu ja Marek Kaljula. Hokilahingut kommenteerib Emil Rutiku.

Pühapäeval algab aga jäises suvepealinnas lumelinna ehitus.