Eesti Punase Risti Viljandimaa selts ja selle sekretär Merit Laane on olnud meie kauaaegsed koostööpartnerid, tänu kellele saime ka lõppenud aastal jagada lastega peredele suuhügieeni vahendeid, pesemistarbeid, toidupakke ja muud. Väga hästi sujub meil koostöö ka Viljandi Rimi kauplusega. Seal on mitu korda komplekteeritud peredele toidupakid ja antud meile head nõu.

Viljandi Zonta klubi on juba mitu aastat korraldanud suvel kümnele tüdrukule ühenädalase laagri. Tüdrukutele pakutakse huvitavat tegevust ning õpetatakse vajalikke oskusi. Traditsiooniliselt panid Zonta klubi toimekad naised jõulude eel kokku kopsakad toidupakid ja viisid 21 majanduslikult raskes olukorras olevale lastega perele.

Oktoobrikuus Margit Oksa eestvõttel korraldatud heategevusüritusel Zumba Party annetatud rahaga abistati ühte toimetulekuraskustes olevat lastega peret.

Proua Heide Buschmanni vahendusel jõudis detsembris meieni sõpruslinna Ahrensburgi abi. Ahrensburgi Kodanike Ühingu annetustest tehti 20 lastega perele suured jõulupakid ning korraldati avahooldusel olevatele eakatele ja nende hooldajatele jõululõuna. Jõululas korraldasid Marek Nõmm ja Romet Koser vähekindlustatud perede lastele heategevusliku jõuluürituse.

Täname Päikesekillu perekeskuse lahkeid perenaisi, kes on andnud ürituste õnnestumisse oma panuse.

Üksikisikute osalus on olnud samuti tähtis. Inimesed on annetanud toiduaineid, mööblit, rõivaid, toidunõusid, mänguasju, arvutikomplekti ja televiisori. Suur aitäh kõikidele, kes on eelmise aasta jooksul aidanud korraldada heategevusüritusi, annetanud raha või esemeid ja kinkinud toiduaineid. Soovime kõigile rõõmuküllast 2012. aastat ja loodame, et koostöö sotsiaalametiga jätkub!