Pillimehed harjutasid isuga uusi lugusid ja õppisid „country šnitte" , kõigil oli stiimul, sest oli koht kus esineda ja ennast näidata.  Lisaks kodustele bändidele kutsuti igal aastal külla ka mõni artist „raja tagant". HK'l on esinenud pea kõik tuntumad lähiregiooni kantri artistid, kuni tõelise country staari - Albert Lee'ni välja.

14. juulil tulevad Vanamõisa Vabaõhukeskusesse (Saue, Harjumaa) suurimat kantripidu tähistama pea kõik, kes ka 25 aastat tagasi kohal olid - Kukerpillid, Ivo Linna,  Apelsin, Kapell, Justament, Väikeste Lõõtspillide Ühing ja Marko Matvere, Beergrass, Wallavanem, Puhas Vuuk, Audru Jõelaevanduse Punt, Johnny Cash Tribute Band, Robirohi, Tõnu Raadik.

Esmakordselt astub „kantrilavala" üles ka Hardi Volmer!

Laval ei ole ainult „vanad tegijad", ka nooremad artistid löövad kaasa erinevates projektides - Luisa Värk, Leemet Onno, Triin Niitoja, Jaanus Saago, Ly Lumiste, Alen Veziko, jne.

Lisaks muusikale saab näha ja õppida ka õiget Linedancet Kaie Segeri esituses.

Kuna ajahammas ei ole vanast peopaigast midagi alles jätnud, siis uueks festivali kohaks sai Vanamõisa Vabaõhukeskuse (Saue), mis oma palkidest lavaga on kui loodud kantripeo kohaks.

Igav ei tohiks hakata kellelgi, mõeldud on nii lastele kui issidele ja emmedele.

Päev saab olema pikk, juba kell 15 avab peo meie legendaarne ansambel Kukerpillid koos Ivo Linna ja Hardi Volmeriga ning pidu kestab üle südaöö.

Kantri- country- muusika võlu peitub tema lihtsuses. Palju head ja lihtsat muusikat kuuleb ka sel aastal HK festivalil.

Võta festivalile kaasa hea tuju ja sõbrad ning sellest saab mõnus pidu!