Pooleteistliitri bensiini hinnaga näljakustutaja valmib ligi 3 minutiga.

Olerexi esindaja sõnutsi koosneb kebab õhukese heleda leiva sisse keeratud lihatükist, salatist ja kastmest. Tegu pole valmistoiduga, mis mikrolaineahjus üles soojendatakse, vaid igaüks võib ise jälgida, kuidas loomahakkliha gaasitulel küpseb. Valmis lihaportsjon pakitakse tortilla sisse või pannakse burger-kebabina kukli vahele. Lisandiks on valida kuue erineva salati ja kolme kastme vahel.

Põltsamaa teenindusjaamas Tallinna-Tartu maantee ääres on Olerex kebabi edukalt pakkunud juba ligi kaks kuud. Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on külastajad uudsed eined väga hästi vastu võtnud. „Hea kogemus on meid julgustanud, nii et Põltsamaa ja Võru ei jää üksikuks katsetuseks," ütles ta, lubades, et õige pea hakkab Olerex kebabi pakkuma veel mitmes teises teenindusjaamas üle Eesti.

Hea lugeja, mida arvad sina bensiinijaamades pakutavast toidust?