Aga mis me enam sellest! Oluline on, et lavastus kukkus nii kenasti ja südamlikult välja! Avel oli kõik põhjalikult läbi mõeldud ja tantsijatele selgeks õpetatud. Laval olid tegelikult kõik rühmad, mida Ave juhendab - ka naiste line-tantsu rühm „Swips" ja kunstide kooli lapsed. Tantsiti küll koos, küll eraldi, tantsude vahele moodustusid luuleridade saatel tantsijatest sõnad... Kõik tantsud ja liikumised olid Ave enda välja mõeldud! Kaasaarvatud laul Iisakust lavastuse alguses. Millal ta kõike seda küll jõuab õpetajatöö ja kahe väikese lapse kõrvalt, mees ja ema ka rühmades tantsimas... Aga miskitmoodi ta jõuab.

Tunnustavaid sõnu jagasid nii Erika Kõllo Maavalitsusest kui staažikas tantsujuht Urve Kilk. Viimase sõnul jõutakse nii suure omaloomingulise tantsulavastuseni heal juhul nii umbes viiekümnendaks juubeliks. Ave on aga pea poole noorem!

Jääme põnevusega ootama, mida meie oma vallast sirgunud tantsuõpetajal veel tulevikuks varuks on. Kerget tantsujalga tantsijatele ja lennukaid ideid juhendajale!